04 Сеп 2015, 14:29
Snejna написа:Смятам, че сексът сам по себе си е достатъчно силна причина да имаме здрава връзка.
07 Сеп 2015, 12:25
luchia@marco написа:Pipilota написа:Разглеждах някакви йоги пози, които дори и на йогите ще са невъзможни да ги направят.Има реална опасност да свършите не където трябва, а в спешното!
![]()
![]()
добре, де, аз може и с остаряло мислене да съм, но не разбирам защо им е на хората да правят такива неща, т.е. едва ли са големи разликите в усещането, ако краката ти са вързани на фльонга и качени над главата
Как мислите дали ще е много по-различно, ще взема и аз да се амбицирам
11 Сеп 2015, 11:52
Rali_hr написа:Mon_ton написа:Кои пози биха ни сближили повече от традиционно използваните, Мисионерската май е най-сближаващата поза и с най-голяма интимност.
Нали знаеш защо се нарича мисионерска - да си свършиш мисията там..
04 Ное 2015, 11:26
Slavena написа:Monika_Spasova написа:За мен една от най-опасните не знам защо съм решила, че е 69, то е голяма аеробика това за жената.
Кое е лошото на 69, няма опасност да се случи нищо, опасно е в банята примерно.
18 Ное 2015, 15:01
Lisica написа:luchia@marco написа::mrgreen:![]()
![]()
![]()
Сукането е много важна част![]()
![]()
Иначе ние установихме, че на кухненската ни маса е най-удобно, перфектната височина е, друг е въпросът, че е ужасно твърдо и даже в момента ме боли главата и дупето ми, все още е синьо
уха, е по-полека де! Само се чудя, когато вече имате семейство и деца, правите ли още секс на кухненската маса, там дето децата ви се хранят?![]()
01 Дек 2015, 13:14
04 Дек 2015, 14:36
Kaya написа:Аз предпочитам в спалнята, там е най-удобно и за двама ни. :)
04 Дек 2015, 15:15
Alex_mor написа:Kaya написа:Аз предпочитам в спалнята, там е най-удобно и за двама ни. :)
Удобно е, но само да не стане скучно, затова е добре да се редуват и масите и столовете мен ако питаш :)
04 Дек 2015, 15:42
julianne написа:Alex_mor написа:Kaya написа:Аз предпочитам в спалнята, там е най-удобно и за двама ни. :)
Удобно е, но само да не стане скучно, затова е добре да се редуват и масите и столовете мен ако питаш :)
Ооо няма скучно, в този момент (с бебето) любимата ми е да припадна върху него и да спя непробудно колко се може по-дълго... около 3 часа
04 Дек 2015, 17:49
Jully написа:julianne написа:Alex_mor написа:Удобно е, но само да не стане скучно, затова е добре да се редуват и масите и столовете мен ако питаш :)
Ооо няма скучно, в този момент (с бебето) любимата ми е да припадна върху него и да спя непробудно колко се може по-дълго... около 3 часа
хехехе, няма начин, а ние с каката и с бебето, което очакваме съвсем скоро да се роди направо не знам какъв секс ще правим в скоро време, а и от месец сме на сухо. :)