Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Коя е любимата ви секс поза?

Мнениеот silver933 » 03 Авг 2015, 14:15

Не се учудвам, жена ми и тя си мисля, че понякога си мисли за гладенето на дрехите а не за мен. Иначе аз нямам любима секс поза, всички са ми любими! :) Общо взето аз не им знам имената да ви кажа честно, но колкото повече сукане има из леглото толкова по-добре ;)
Аватар
silver933

Мнениеот luchia@marco » 03 Авг 2015, 15:11

silver933 написа:Не се учудвам, жена ми и тя си мисля, че понякога си мисли за гладенето на дрехите а не за мен. Иначе аз нямам любима секс поза, всички са ми любими! :) Общо взето аз не им знам имената да ви кажа честно, но колкото повече сукане има из леглото толкова по-добре ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Сукането е много важна част :!: :lol:

Иначе ние установихме, че на кухненската ни маса е най-удобно, перфектната височина е, друг е въпросът, че е ужасно твърдо и даже в момента ме боли главата и дупето ми, все още е синьо :mrgreen:
luchia@marco

Мнениеот Lisica » 03 Авг 2015, 15:41

luchia@marco написа:
silver933 написа:Не се учудвам, жена ми и тя си мисля, че понякога си мисли за гладенето на дрехите а не за мен. Иначе аз нямам любима секс поза, всички са ми любими! :) Общо взето аз не им знам имената да ви кажа честно, но колкото повече сукане има из леглото толкова по-добре ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Сукането е много важна част :!: :lol:

Иначе ние установихме, че на кухненската ни маса е най-удобно, перфектната височина е, друг е въпросът, че е ужасно твърдо и даже в момента ме боли главата и дупето ми, все още е синьо :mrgreen:

уха, е по-полека де! Само се чудя, когато вече имате семейство и деца, правите ли още секс на кухненската маса, там дето децата ви се хранят? :mrgreen: :roll:
Аватар
Lisica

Re: Как да правим по-добър секс според.. размера

Мнениеот Локумът » 04 Авг 2015, 16:18

Все има начини, ще се забавлявате там, пък когато искате да се изкефите на макс включвате секс играчките у нас имам пълен антураж, използваме кви ли не лудости, иначе ням акак да не ни е скучно в секса.
Аватар
Локумът

Мнениеот Грохот » 04 Авг 2015, 16:47

Локумът написа:Все има начини, ще се забавлявате там, пък когато искате да се изкефите на макс включвате секс играчките у нас имам пълен антураж, използваме кви ли не лудости, иначе ням акак да не ни е скучно в секса.

Тук вече се съгласявам с теб, трябва да се разнообразява особено при дългите връзки или при лудите мъже, които не заспиват ако не са правили секс, ако ще и да са копали цял ден, така че не е лоша идеята, за нас жените - още по-малко, въпросът е да не се прекалява с нищо!
Грохот

Мнениеот Kaya » 05 Авг 2015, 07:55

Грохот написа:Тук вече се съгласявам с теб, трябва да се разнообразява особено при дългите връзки или при лудите мъже, които не заспиват ако не са правили секс, ако ще и да са копали цял ден, така че не е лоша идеята, за нас жените - още по-малко, въпросът е да не се прекалява с нищо!

Оф, не ми се говори за тея, дето не заспиват без секс, на това му казвам аз сексуална експлоатация, а жената може ли па всеки ден да прави секс?!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот miron » 05 Авг 2015, 10:55

Kaya написа:
Грохот написа:Тук вече се съгласявам с теб, трябва да се разнообразява особено при дългите връзки или при лудите мъже, които не заспиват ако не са правили секс, ако ще и да са копали цял ден, така че не е лоша идеята, за нас жените - още по-малко, въпросът е да не се прекалява с нищо!

Оф, не ми се говори за тея, дето не заспиват без секс, на това му казвам аз сексуална експлоатация, а жената може ли па всеки ден да прави секс?!

е, експлоатация, на жените също им харесва, освен ако не е някоя заклета противничка на секса и него прави само от съжаление от време на време, колкото да се запише там..
miron

Мнениеот BeenieGal » 05 Авг 2015, 11:01

Kaya написа:

Защо да е така, при положение, че има и такива жени, т.е. винаги можеш да си намериш своето, това че си се тумнал на първата срещната, твой проблем си е!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот miron » 05 Авг 2015, 11:02

BeenieGal написа:Защо да е така, при положение, че има и такива жени, т.е. винаги можеш да си намериш своето, това че си се тумнал на първата срещната, твой проблем си е!

Къде ще се тумкаш на първата среща? :mrgreen:
miron

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот dinkog » 05 Авг 2015, 11:24

Локумът написа: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Въпросът е това дали ще помогне за сплотяването на връзката, другото - ма*ната му :mrgreen:

то хубаво ще помогне, но надали правиш анален секс и после зачеваш бебета нали :)
Аватар
dinkog

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски