silver933 написа:Не се учудвам, жена ми и тя си мисля, че понякога си мисли за гладенето на дрехите а не за мен. Иначе аз нямам любима секс поза, всички са ми любими!Общо взето аз не им знам имената да ви кажа честно, но колкото повече сукане има из леглото толкова по-добре
luchia@marco написа:silver933 написа:Не се учудвам, жена ми и тя си мисля, че понякога си мисли за гладенето на дрехите а не за мен. Иначе аз нямам любима секс поза, всички са ми любими!Общо взето аз не им знам имената да ви кажа честно, но колкото повече сукане има из леглото толкова по-добре
![]()
![]()
![]()
![]()
Сукането е много важна част![]()
![]()
Иначе ние установихме, че на кухненската ни маса е най-удобно, перфектната височина е, друг е въпросът, че е ужасно твърдо и даже в момента ме боли главата и дупето ми, все още е синьо
Локумът написа:Все има начини, ще се забавлявате там, пък когато искате да се изкефите на макс включвате секс играчките у нас имам пълен антураж, използваме кви ли не лудости, иначе ням акак да не ни е скучно в секса.
Грохот написа:Тук вече се съгласявам с теб, трябва да се разнообразява особено при дългите връзки или при лудите мъже, които не заспиват ако не са правили секс, ако ще и да са копали цял ден, така че не е лоша идеята, за нас жените - още по-малко, въпросът е да не се прекалява с нищо!
Kaya написа:Грохот написа:Тук вече се съгласявам с теб, трябва да се разнообразява особено при дългите връзки или при лудите мъже, които не заспиват ако не са правили секс, ако ще и да са копали цял ден, така че не е лоша идеята, за нас жените - още по-малко, въпросът е да не се прекалява с нищо!
Оф, не ми се говори за тея, дето не заспиват без секс, на това му казвам аз сексуална експлоатация, а жената може ли па всеки ден да прави секс?!
Kaya написа:Грохот написа:Тук вече се съгласявам с теб, трябва да се разнообразява особено при дългите връзки или при лудите мъже, които не заспиват ако не са правили секс, ако ще и да са копали цял ден, така че не е лоша идеята, за нас жените - още по-малко, въпросът е да не се прекалява с нищо!
Оф, не ми се говори за тея, дето не заспиват без секс, на това му казвам аз сексуална експлоатация, а жената може ли па всеки ден да прави секс?!
BeenieGal написа:Защо да е така, при положение, че има и такива жени, т.е. винаги можеш да си намериш своето, това че си се тумнал на първата срещната, твой проблем си е!
Локумът написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Въпросът е това дали ще помогне за сплотяването на връзката, другото - ма*ната му
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта