Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Как да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс?

Мнениеот fawla » 23 Юни 2017, 10:33

julianne написа:Винаги съм се чудила защо сексуалният живот и изживяванията с един партньор са на периоди. Всичко е наред, няма проблеми, но някак си тръпката е по-слаба като че ли, няма го онова разтърсващо чувство, а е по-вял и бърз секса. А друг път много малко ти е достатъчно, за да се запалиш, по-наситено е изживяването.

Мисля, че защото с времето хората се променят, приемат се повече и вече не изпитват онова огромно чувство да са с този човек и да го спечелят, те знаят, че го имат и страстите се успокояват.
Аватар
fawla

Re: Мъже, романтиката засилва ли желанието ви за секс или по-скоро го убива?

Мнениеот Paladin » 27 Юли 2017, 10:59

Някой път ми идва по-досадна романтиката, ако момичето е твърде романтично. Излизах с една девойка, която постоянно ми правеше някакви подаръчета, ръчни неща, то не бяха вечери, чудо.. точно след 2 месеца я зарязах, чувствах се като във филм на дисни.
Paladin

Мнениеот miron » 30 Авг 2017, 09:22

Paladin написа:Някой път ми идва по-досадна романтиката, ако момичето е твърде романтично. Излизах с една девойка, която постоянно ми правеше някакви подаръчета, ръчни неща, то не бяха вечери, чудо.. точно след 2 месеца я зарязах, чувствах се като във филм на дисни.

Бла... разбирам те. Жените си мислят, че ние примираме за романтика,но всъщност те си умират от желание да се правят на романтични... бе писва. Мъжете сме по дивото, на нас ни дай да следваме инстинктите си, не да правим сладоледени котенца, чеда зарадваме половинката си.
miron

Мнениеот dinkog » 08 Сеп 2017, 12:29

Зависи от ситуацията и какво сее случило. Някой път съм романтично настроен, друг път нямам желание, ако не е ежедневие няма лошо.
Аватар
dinkog

Мнениеот Lollipop » 13 Сеп 2017, 09:11

Ако знам как става, толкова е изморително някой път постоянно да правиш някакви опити да си правиш щастлив брака..а то трябва ли да има постоянно опити..
Аватар
Lollipop

Мнениеот Lana » 19 Дек 2018, 12:54

Като се отиде на някое различно място - винаги работи. Бельото вече е изтъркан трик, поне при нас.
Аватар
Lana

Мнениеот Glow » 21 Май 2019, 10:27

Според мен във всяка по-дълга връзка настъпва такъв момент. Важното е да не се отказват и двата партньора. Било то с пътувания до различни места, заигравка с някаква секс играчка или просто отделяне на повечко време за разговори и романтични вечери.
Glow

Мнениеот Вив » 28 Май 2019, 10:52

Апетитът идва с яденето. По себе си съдя. Когато известно време не сме правили секс, после сякаш ме мързи, честно :grin: Но върнем ли се към нормалния си ритъм на сексуален живот, се чудя защо сме се ослушвали досега. Просто правете секс, така ще идват и идеите, и желанието. :cool:
Вив

Мнениеот sky_100 » 31 Май 2019, 12:50

Понякога настъпват кофти периоди, при всяка двойка ги има. Излизането от тях не е много лесно. И става само с много самодисциплина. Да, самодисциплина, а не спонтанност. Просто да си наложите, че ще отделите този час, или два, един за друг. И така постепенно двойката се връща към предишните си взаимоотношения. :wink:
sky_100

Предишна

Назад към Приказки по женски