Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

29 Апр 2015, 11:11

annamaria написа:
Rali_hr написа:А представете си какво ще е, ако комбинираме гладуването с алое! Ефект УАУ за дни! :mrgreen:

:idea: Това е идея :idea: Само ако можех и да гладувам :oops:

Малко воля, аз ви предлагам да се хванем групово! :) Сега ще проверя кога е пълнолунието......... на 4 май :)))

29 Апр 2015, 11:20

Rali_hr написа:
annamaria написа:
Rali_hr написа:А представете си какво ще е, ако комбинираме гладуването с алое! Ефект УАУ за дни! :mrgreen:

:idea: Това е идея :idea: Само ако можех и да гладувам :oops:

Малко воля, аз ви предлагам да се хванем групово! :) Сега ще проверя кога е пълнолунието......... на 4 май :)))

Не е за мен, казвам ви :)

И едно въпросче, някой знае ли дали човек може да си намери истински листа от алое :roll:? Мислех си паралелно с гела, мога да пия ето това тук.

29 Апр 2015, 11:36

Ако мога и аз да гладувам, но не ми се получава изобщо! :(

Анамария, мисля, че няма да ти е проблем, ако включиш подобен тип диета, все пак много алое няма :)

29 Апр 2015, 14:57

kauda написа:Да, разбира се има и захранване. По принцип, при захранването е най-добре колкото дни си бил на диетата (Т.е. на гладуване ли как да го наречем), толкова дни да се и захраниш, но аз се захранвам за 1 ден, както е по принцип за тази детоксикация. Сутринта на 4-тия ден не ядеш нищо, освен плодове, на обяд порция варен картоф, за вечеря можеш да включиш млечи продукти, като сирене, на другия ден вече можеш да се храниш нормално, като спазваш правилото за закуската да е от плодове, или ако си много гладен 2-3 с.л. овесени ядки накиснати с вода и мед :mrgreen: Ако има мераклии, началото на май, когато се пада пълнолунието да действаме! :!:

Оф, не мога с тия диети на гладно! Ще си карам с моите си режими, пък ако го закъсам... Ще се допитам до вас, дами :mrgreen: С алоето обаче можем да измислим нещо, него поне с чая, дето хич не харесвам, мога да пия :mrgreen:

29 Апр 2015, 15:38

Bass написа:Оф, не мога с тия диети на гладно! Ще си карам с моите си режими, пък ако го закъсам... Ще се допитам до вас, дами :mrgreen: С алоето обаче можем да измислим нещо, него поне с чая, дето хич не харесвам, мога да пия :mrgreen:

ае човек, аз не вярвам, че може "детоксикация" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки! :)

30 Апр 2015, 09:58

"
"rabotnata pchela" написа:
"Bass" написа:Оф, не мога с тия диети на гладно! Ще си карам с моите си режими, пък ако го закъсам... Ще се допитам до вас, дами :mrgreen: С алоето обаче можем да измислим нещо, него поне с чая, дето хич не харесвам, мога да пия :mrgreen:

ае човек, аз не вярвам, че може ""детоксикация"" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки! :)

Ами, да погледнем на детоксикацията по по-философски начин. Когато умът ти е чист, значи и тялото ти ще е синхрон с него. :mrgreen: "

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

30 Апр 2015, 11:14

Всички сме на една вълна явно :))) Само, че то след две седмици ще си стане лято май ;)
Аз ще го карам лека-полека, на плодов режим, салати и малко добавки, за да позасилят резултата.

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

30 Апр 2015, 11:28

Нали казват, че ако накиснеш първо зеленчуците във вода то нитратите им ще се махнат, а сякаш за нещо с оцет бях чула, но за това трябва да проверя. :roll:

30 Апр 2015, 11:57

Е, ако лежиш на тая "кълка", така да е. ;) Но и аз не съм от големите гладници, предпочитам да седна и да си хапна, хехе :)) Но лято идва, трябва да се влиза във форма, макар че се съмнявам, че ще стана както винаги като онзи виц "септември.. сезонът да отслабнем за лятото е закрит, започва да отслабнем за нова година" :D

30 Апр 2015, 12:58

rabotnata pchela написа:ае човек, аз не вярвам, че може "детоксикация" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки! :)

То тоталното детоксикиране/изчистване предполагам, че става с клизми, промивки и смяна на кръвта :roll: Казвам го съвсем сериозно, не искам някой да вземе да се обиди.

Snejna написа:
Анамария, мисля, че няма да ти е проблем, ако включиш подобен тип диета, все пак много алое няма :)

Въпросът е въобще има ли ги тези листа някъде :roll: ?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 45