29 Апр 2015, 11:11
annamaria написа:Rali_hr написа:А представете си какво ще е, ако комбинираме гладуването с алое! Ефект УАУ за дни!
Това е идея
Само ако можех и да гладувам
29 Апр 2015, 11:20
Rali_hr написа:annamaria написа:Rali_hr написа:А представете си какво ще е, ако комбинираме гладуването с алое! Ефект УАУ за дни!
Това е идея
Само ако можех и да гладувам
Малко воля, аз ви предлагам да се хванем групово!Сега ще проверя кога е пълнолунието......... на 4 май
))
29 Апр 2015, 11:36
29 Апр 2015, 14:57
kauda написа:Да, разбира се има и захранване. По принцип, при захранването е най-добре колкото дни си бил на диетата (Т.е. на гладуване ли как да го наречем), толкова дни да се и захраниш, но аз се захранвам за 1 ден, както е по принцип за тази детоксикация. Сутринта на 4-тия ден не ядеш нищо, освен плодове, на обяд порция варен картоф, за вечеря можеш да включиш млечи продукти, като сирене, на другия ден вече можеш да се храниш нормално, като спазваш правилото за закуската да е от плодове, или ако си много гладен 2-3 с.л. овесени ядки накиснати с вода и медАко има мераклии, началото на май, когато се пада пълнолунието да действаме!
29 Апр 2015, 15:38
Bass написа:Оф, не мога с тия диети на гладно! Ще си карам с моите си режими, пък ако го закъсам... Ще се допитам до вас, дамиС алоето обаче можем да измислим нещо, него поне с чая, дето хич не харесвам, мога да пия
30 Апр 2015, 09:58
"rabotnata pchela" написа:"Bass" написа:Оф, не мога с тия диети на гладно! Ще си карам с моите си режими, пък ако го закъсам... Ще се допитам до вас, дамиС алоето обаче можем да измислим нещо, него поне с чая, дето хич не харесвам, мога да пия
ае човек, аз не вярвам, че може ""детоксикация"" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки!
30 Апр 2015, 11:14
30 Апр 2015, 11:28
30 Апр 2015, 11:57
30 Апр 2015, 12:58
rabotnata pchela написа:ае човек, аз не вярвам, че може "детоксикация" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки!
Snejna написа:
Анамария, мисля, че няма да ти е проблем, ако включиш подобен тип диета, все пак много алое няма