Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

21 Май 2015, 11:27

Аз пия Алое от около година, намалила съм малко теглото си, да, но не осезаемо. :roll:

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

22 Май 2015, 11:10

Neven498 написа:
Monika_Spasova написа:Мога ли да си пия алое от растението у нас?

Ако можеше да се приема така, предполагам, че щяха да предлагат листа от алое в търговската мрежа и аптеките. Не рискувай и ако толкова искаш да опиташ, започни със сок или гел.

За да ги предлагат трябва да ги обработят, така че дори и да намерите, по-добре не рискувайте, иначе аз бих направила сок от домашно алое, но добре е да се убедиш, че е от ядливия вид, понеже има доста, доколкото зная. :idea:

22 Май 2015, 11:42

BeenieGal написа:За да ги предлагат трябва да ги обработят, така че дори и да намерите, по-добре не рискувайте, иначе аз бих направила сок от домашно алое, но добре е да се убедиш, че е от ядливия вид, понеже има доста, доколкото зная. :idea:

Ако въобще намериш някъде самото растение, аз лично никъде не съм виждала да се продава. ;)

22 Май 2015, 11:53

Neven498 написа:
BeenieGal написа:За да ги предлагат трябва да ги обработят, така че дори и да намерите, по-добре не рискувайте, иначе аз бих направила сок от домашно алое, но добре е да се убедиш, че е от ядливия вид, понеже има доста, доколкото зная. :idea:

Ако въобще намериш някъде самото растение, аз лично никъде не съм виждала да се продава. ;)

Продава се, много баби го продават дори по тротоарите, пък и съм сигурна, че по разни биомагазини няма начин да не продават хаха :)

22 Май 2015, 14:25

Lisica написа:
Neven498 написа:

Продава се, много баби го продават дори по тротоарите, пък и съм сигурна, че по разни биомагазини няма начин да не продават хаха :)

От баба на тротоара бих си купила връзка магданоз или домашни моркови, но алое - по-скоро не ;)

22 Май 2015, 15:31

Да ви кажа, че моята прабаба си е правила някакъв лек за сърце от домашно алое или поне така ми е разказвала майка ми, което е интересно, явно си има своите лечебни свойства!

22 Май 2015, 16:46

S_Milenska написа:Аз пия Алое от около година, намалила съм малко теглото си, да, но не осезаемо. :roll:

Еха :) Значи наистина може да си се пие постоянно. А гел или сок пиеш? И какъв? Сменяш ли марките? Пила ли си от този? Извинявай за многото въпроси, но се ентусиазирах, че си с толкова опит :)

22 Май 2015, 17:24

annamaria написа:Алооо :) Тук да не е Кулинарният раздел или раздел Рецепти :lol: :lol: :lol:

Да попитам пиещите алое, имат ли информация, че наистина се свалят килца или е случайност и пише ли го на някое от алоетата? Понеже запалих няколко човека и да не стане така, че да съм ги заблудила :roll:

Май в кофти ситуация си се натресла :oops: :D Никъде не съм видяла да пише, а и имам една приятелка, която пие алое от около 6 месеца, но досега не съм видяла да се е смалила, душицата :mrgreen:

23 Май 2015, 19:01

S_Milenska написа:Аз пия Алое от около година, намалила съм малко теглото си, да, но не осезаемо. :roll:

И си мълчиш досега, направо ни разби, ще разказваш за алоето! :) Може би наистина е голяма работа. Дали е полезна и за децата?

25 Май 2015, 10:52

S_Milenska още не се е появила, а имах надежди, че е разказала. Тя май е с най-дълъг опит.

За отслабването може и да съм ги заблудила, но аз наистина откакто го пия свалих, а алоето е единствената май промяна в нещата, които консумирам :roll: Нищо де, няма да им навреди ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45