Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как разбираме, че е време да прочистим организма си?

10 Фев 2016, 14:17

Явно не слушам тялото си, защото не съм обърнала внимание за никакви признаци и не съм се задълбочила да ги търся. :poke:

10 Фев 2016, 15:36

pravilno написа:Явно не слушам тялото си, защото не съм обърнала внимание за никакви признаци и не съм се задълбочила да ги търся. :poke:

Ако имаш торбички под очите, бързо се изморяваш, не се наспиваш и все ти се прилягва, значи е време да нарпавиш нещо такова.

11 Фев 2016, 11:49

Krum написа:
pravilno написа:Явно не слушам тялото си, защото не съм обърнала внимание за никакви признаци и не съм се задълбочила да ги търся. :poke:

Ако имаш торбички под очите, бързо се изморяваш, не се наспиваш и все ти се прилягва, значи е време да нарпавиш нещо такова.

Дори и да не се чувстваш чак така, един път в месеца е хубаво да си пречистваш организма си мисля.

11 Фев 2016, 12:33

roksana написа:
Дори и да не се чувстваш чак така, един път в месеца е хубаво да си пречистваш организма си мисля.

Ти правиш ли го и как прочистваш организма си? Какви са твоите трикове?

17 Фев 2016, 14:44

Аз се задоволявам с пиене на много вода и всякакви сокове.

Кои са опасните диети за здравето?

30 Юли 2016, 18:32

Създаването на хранителен режим, беден на мазнини и холестерол, може да има „ужасни последствия за здравето", предупреждава доклад на неправителствени организации

Re: Кои са опасните диети за здравето?

01 Авг 2016, 15:46

:lol: :lol: :lol: Нормално е тялото да си поема всичко, ане само зеленчуци.

02 Авг 2016, 11:12

Много опасни ми се виждат тези, които ограничават яденето примерно до 2 яйца дневно и 5 чаши вода, това вече няма как да не застрашава здравето.

02 Авг 2016, 12:45

При положение, че вече се е изговорили толкова много за здравословното храненее, за това какво липсва на организма, какви са правилните начини, не знам кой и защо би тръгнал да слабее нездравословно, да повръща там и т.н. само и само да свали излишни килограми.

02 Авг 2016, 16:18

Anka написа:При положение, че вече се е изговорили толкова много за здравословното храненее, за това какво липсва на организма, какви са правилните начини, не знам кой и защо би тръгнал да слабее нездравословно, да повръща там и т.н. само и само да свали излишни килограми.

Най-добрите диети са онези, при които не мислиш и не се вглабяваш постоянно в това, че си на диета. :) Но е трудно да се намерят, това си е промяна в начина на живот и на хранене, кяото е добре да бъде направена и под някакъв контрол и погледната от човек, който има идея как стават нещата. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45