Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
15 Юли 2015, 14:04
Аз си мисля, че просто трябва да имаме система, иначе тежестта в черния дроб, умората, отеклите крака, измореното лице, мръсната кожа са все признаци, че трябва да се изчистим малко!
15 Юли 2015, 15:35
Lisica написа:Аз си мисля, че просто трябва да имаме система, иначе тежестта в черния дроб, умората, отеклите крака, измореното лице, мръсната кожа са все признаци, че трябва да се изчистим малко!

Страшно звучи, но си напълно права:)
15 Юли 2015, 16:20
Jully написа:Lisica написа:Аз си мисля, че просто трябва да имаме система, иначе тежестта в черния дроб, умората, отеклите крака, измореното лице, мръсната кожа са все признаци, че трябва да се изчистим малко!

Страшно звучи, но си напълно права:)
Тежест в черния дроб

Май доста сте го закъсали, аз се стремя да внимавам с доста от нещата, които ям и да ти кажа никога не съм усещала подобно нещо като тежест, независимо къде
17 Юли 2015, 10:45
аз си познавам по бузите. натежат ли ми,усещам,че е време да премина към детоксикация.
17 Юли 2015, 11:04
Tinki написа:аз си познавам по бузите. натежат ли ми,усещам,че е време да премина към детоксикация.
Хмм... зависи за кои бузи става дума, но това е странно, имаш предвид, че отслабваш само с детоксикация, така ли?
20 Юли 2015, 16:10
Четох за пречистване с оризм, според това на колкото си години толкова дни се прави пречистването. Слага се ориз лъжички според годините и се полива с вода и се прибира в хладилника, всеки ден се вари и яде по 1 лъжица.
20 Юли 2015, 16:57
Lili_pili написа:Четох за пречистване с оризм, според това на колкото си години толкова дни се прави пречистването. Слага се ориз лъжички според годините и се полива с вода и се прибира в хладилника, всеки ден се вари и яде по 1 лъжица.
Майка ми сега го изпробва тоав, не знам обаче какво се очаква като краен резултат.
21 Юли 2015, 17:07
Tinki написа:аз си познавам по бузите. натежат ли ми,усещам,че е време да премина към детоксикация.
Как го усещаш? НИкога не съм имала чувството, че бузите ми тежат, имаш предвид че напълняваш ли?
21 Юли 2015, 21:58
А намиратв ли си другарчета или саюи се справяте със детоксикацията за мен всяко нещо е по-приятно и надъхяащо с другарче! [emoji4]
22 Юли 2015, 09:47
Pipilota написа:А намиратв ли си другарчета или саюи се справяте със детоксикацията за мен всяко нещо е по-приятно и надъхяащо с другарче! [emoji4]
Аз си падам вълк-единак, така че рядко ми е трябвало чужда подкрепа, за да предприемам нещо такова, а сега толкова нищо не ми се яде, че без да искам си правя детоксикация!