Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

24 Ное 2015, 18:31

kauda написа:
qwerryyy написа:МИсля, че някоя оригане или ако някой от двамата има газове е доста смущаващо :oops:

Да, за газовете е така, на мен ми се е случвало, стана ми адски неудобно, но отсреща не получих ниакква реакция и бързо нещата се оправиха ;)

Скоро си говорих с една чужденка за това и тя не намира нищо странно в това и нищо необикновено, там хората си пръцкат спокойно навсякъде и по всяко време, така че то си е наш проблем това само :lol: :lol: :cool:

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

25 Ное 2015, 13:22

Е то ние тука сме консервативни, нали знаете - нито пръцкаме, нито ходим до тоалетна, там влизаме само, за да си оправим грима. :)

25 Ное 2015, 14:08

Може би да влезе някой да попита какво правим. :) или да взема и да заспа по средата на забавлението.. :roll:

Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

25 Ное 2015, 15:49

Сега ще ви разкжа какво се случи с един приятел - колега. :) Да те в повечето случаи историите така започват, когато говориш за себе си, ама тоя път да чукам на дърво не съм сгазвал лука. :lol: :lol: :lol:
Та пичът, правил секс вкъщи, както си му е реда, само че взела, че жена му се върнала от командировка с 2 дена по-рано, точно като по филмите. :rolling:
Най-кофти момента е, че не стига, че тя ги спипала, докато правят секс, ами отгоре на всичко и въпросната жена се оказала нейна приятелка, та драма голяма. :) Обаче при тях нещата бяха пред разпадане, а и жена му отдавна му изневерява, та като цяло истинска житейска драма нямаше, а повече го обърнахме на забавление. :jumpeveryone:
Почнахме да събираме инфо дали и кой как са го хващали, докато прави секс. :heartbeating:
На мен ми се е случвало с жената, още когато бяхме гаджета. Заминахме в нейната родна къща, а родителите ѝ наивно ни бяха сложили в различни стаи. Е.. ние си направихме купона в банята, а баща ѝ нахълта и беше доста спек ситуацията. :) Още не смея да ходя в същата баня, че ме налитат едни спомени на пот и изчервяване едновременно.. :rolling:

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

25 Ное 2015, 15:54

Веднъж имах подобно изпълнение, ама на купон вкъщи, след който всеки легнал, където намери за добре, ние легнахме последни, като си мислихме, че всички спят, стана каквото стана и след около две години стана въпрос за онази вечер, та се оказа, че половината стая са били будни и са ни слушали, ама никой - нищо :rolling:

25 Ное 2015, 15:57

MerryPop написа:Веднъж имах подобно изпълнение, ама на купон вкъщи, след който всеки легнал, където намери за добре, ние легнахме последни, като си мислихме, че всички спят, стана каквото стана и след около две години стана въпрос за онази вечер, та се оказа, че половината стая са били будни и са ни слушали, ама никой - нищо :rolling:

Абе то кво да ти кажа, ние също на млади години бяхме на един купон, по времето още на фотоапаратите с ленти човек.. и след няколко дни след купона, когато проявихме лентите стана ясно, че има документирано как се забавляват (и то на няколко снимки) една мацка и един пич. Беше мноого фън, и беше в снимки! :lol: :lol: :lol: :lol:

25 Ное 2015, 16:00

Ох, като стана дума за купони, на един такъв сме влезнали в банята с едно гадже и сме се увлекли, ама банята не се заключва... :-| и в момента, в който никой от нас не подпира вратата, все имаше кандидати да пишкат и така, ни разбраха половината приятели, кой и защо се бави в проклетата баня :rolling: доста псувни изядохме си спомням :shrug: :rolling:

25 Ное 2015, 16:01

Lollipop написа:Може би да влезе някой да попита какво правим. :) или да взема и да заспа по средата на забавлението.. :roll:

хахахахха мислим за едно и също, пуснах тема по въпроса: topic-t12725.html
Иначе по-смущаващо от разни викове не знам какво може да е, сещам се за онея от Бракувани! :lol:

25 Ное 2015, 16:20

Леле, ако ме хванат някога ще умра от срам! Никога не са ме хващали в никакви неудобни положения и съм много доволна от тоя факт ;)

25 Ное 2015, 16:33

Lollipop написа:Може би да влезе някой да попита какво правим. :) или да взема и да заспа по средата на забавлението.. :roll:

Eее това наистина ще е мнооого гадно, ама то ще ти се случи само ако си отдолу и винаги може да го избегнеш!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 35