Секс - храна - отслабване - събират ли се в едно легло?

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

Мнениеот Pacienti » 28 Сеп 2015, 15:17

Doktoricata написа:
Kaya написа:Искам да ви кажа, че нашата вечер с много романтика мина страхотно! :) Така че наистина включвайте различни игри в любовта си, за да я поддържате жива! :)

Когато има любов, романтиката е на една ръка разстояние... :)

Да, само се протягаш и я сграбчваш. :)
Pacienti

Мнениеот moni.sparrow » 28 Сеп 2015, 15:24

Doktoricata написа:
Kaya написа:Искам да ви кажа, че нашата вечер с много романтика мина страхотно! :) Така че наистина включвайте различни игри в любовта си, за да я поддържате жива! :)

Когато има любов, романтиката е на една ръка разстояние... :)

Не е задължително, сякаш мъжете не се поддават много на такива чувства, т.е. малко по-различно разбират любовта, съответно и романтичните моменти са повече наша грижа, ако искаме да ги има :idea:
moni.sparrow

Мнениеот Pacienti » 28 Сеп 2015, 15:30

Както се казва на война и в любовта всичко е позволено, няма точни правила, но трябва да поддържаме огъня жив. :)
Pacienti

Мнениеот Anka » 28 Сеп 2015, 16:17

Pacienti написа:Както се казва на война и в любовта всичко е позволено, няма точни правила, но трябва да поддържаме огъня жив. :)

Точно! :) Но е толкова трудно да се поддържа огъня, че не е истина ;)
Аватар
Anka

Мнениеот ramimni » 28 Сеп 2015, 16:23

Anka написа:
Pacienti написа:Както се казва на война и в любовта всичко е позволено, няма точни правила, но трябва да поддържаме огъня жив. :)

Точно! :) Но е толкова трудно да се поддържа огъня, че не е истина ;)

Съгласна съм, особено ако едната страна е като камък, т.е. тези взаимоотношения трябва да се поддържат двустранно, което в малко от случаите е факт!
ramimni

Мнениеот Monika_Spasova » 29 Сеп 2015, 15:53

Мъжете сякаш очакват жените да поддържат любовта, къщата и всичко, а те просто берат плодовете на цялата работа...
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Pacienti » 30 Сеп 2015, 14:03

Monika_Spasova написа:Мъжете сякаш очакват жените да поддържат любовта, къщата и всичко, а те просто берат плодовете на цялата работа...

Да ти кажа, както ги научиш е, в началото и моят се луташе и маеше, а сега едва ли не преди мен знае какво искам.
Съгласна съм двустранен акт е, не може едната страна да се раздава, а другата само да консумира! :mrgreen:
Pacienti

Мнениеот niya_mazova » 30 Сеп 2015, 16:54

Pacienti написа:
Monika_Spasova написа:Мъжете сякаш очакват жените да поддържат любовта, къщата и всичко, а те просто берат плодовете на цялата работа...

Да ти кажа, както ги научиш е, в началото и моят се луташе и маеше, а сега едва ли не преди мен знае какво искам.
Съгласна съм двустранен акт е, не може едната страна да се раздава, а другата само да консумира! :mrgreen:

Може, дълги години нашите баби и дядовци, че и майките и бащите ни са били с такова мислене, работата е в това да се разбере и от мъжете, че монетата все още има две страни :idea:
niya_mazova

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Сеп 2015, 21:11

Наистина сега емного по-различно. :) А и няма как, едно време все пак е било различно, сега жените трябва дас е грижат и за дома и за децата а и за къщата, любовта, айййде бе! :))) да не прекаляваме :) Аз съм му казала на моя, ако има претенции да ми осигури дом пари и всичко да си стоя у нас да си вея краката,да хубавея и останалото! Но докато работя по 10 часа на ден ще ме изивнява, Като иска трябва и да дава :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Rali_hr » 30 Сеп 2015, 22:30

Момичетаа, гладна съм, секс ми се прави и ми е студеноо, отговарям ли на всички изисквания? И за протокола, моят пак е в командировка! :evil: :evil: :evil:
Аватар
Rali_hr

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски