Правила на форума
Добави отговор

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

03 Ное 2015, 16:52

Леле, до къде стигнахме, ягоди, банани и маструбиране, хм! :) Е аз мога да си кажа, че съм пробвала всичко, което може да се пробва и двете изживявания нямат общо помежду си! :)

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

04 Ное 2015, 16:40

Mamacita написа:
Monika_Spasova написа:
Elica написа:Като с всяко нещо трябва и с храната в този аспект да се внимава. :) Все пак от храненето зависи цялостното ни здравословно състояние и ако Андрейчо днес не ти еп овлияло кфц-то то утре може да ти пречи да вдигнеш самолета ;)

Факт е това! Хубаво е с качествена храна да си помагаме да запазим забавната част от живота ни.

Абе от всичко може, ама умерено, а и толкова много и вкусни храни има, докато минеш през всичко (за месеца да кажем) то следващото джънк хранене ще е доста далече ;)

Зависи до колко джънк искаш да се докоснеш, може и по-често да бъде :)

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

05 Ное 2015, 12:31

Джънк, мънк, ама като пораснете и самолета ще е само на пистата. ;) Затова е важно да се хапват храни, които помагат мъжът да бъде в добра форма. :heartbeating:

05 Ное 2015, 15:06

Elica написа:Леле, до къде стигнахме, ягоди, банани и маструбиране, хм! :) Е аз мога да си кажа, че съм пробвала всичко, което може да се пробва и двете изживявания нямат общо помежду си! :)

Уха, завиждам ти. У дома сме доста консервативни, така и не се научих сама да си доставям удоволствията. :oops:

05 Ное 2015, 15:47

Трябва да е забавно в леглото и да има своя чар и екшън, било то с ягоди или друго. :) Трябав човек да си хапне поне веднъж шоколад и сметана от любимия! :)

05 Ное 2015, 16:57

Rali_hr написа:Трябва да е забавно в леглото и да има своя чар и екшън, било то с ягоди или друго. :) Трябав човек да си хапне поне веднъж шоколад и сметана от любимия! :)

Раличке, днес те одобрявам. Усещам, че мъжът ти се е върнал от тея командировки и ще играят чаршафите :lol:

06 Ное 2015, 15:30

Rali_hr написа:Трябва да е забавно в леглото и да има своя чар и екшън, било то с ягоди или друго. :) Трябав човек да си хапне поне веднъж шоколад и сметана от любимия! :)

И аз одобрявам, даже ще те цитирам по-късно, че е петък вечер... :)

06 Ное 2015, 15:39

И на мен ми се преяде шоколад! :kisslips:

06 Ное 2015, 16:43

Jully написа:И на мен ми се преяде шоколад! :kisslips:

Ех, то всички взехме да мислим за предложението на Рали! :) :heartsfade:

06 Ное 2015, 17:45

Може всичко да се яде от един човек :pink: :pink: :pink: И аз се замислих как да се позабавляваме довечера, май и аз ще вечерям в кревата :) :heartbeating:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32