Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот Bella » 14 Окт 2011, 12:04

lallali написа:
Bella написа:Темата ме провокира и аз да пиша! :lol: Няма да пиша кога точно се случи, защото всичко бе като магия и времето спря! В интернет пространството се бяхме уговорили за среща със Смирнофф ;) Уж компанията беше голяма докато не се оказахме само двамата, преполовили шишето водка. Докато светлините над главите ни играеха еротичен танц, аз посегнах и го целунах.В следващите няколко минути вече бяхме в тях и правихме най-дивия секс. Вълшебството траеше още няколко месеца!

Със Смирнофф се оформят най-яките тройки, Белла :lol: Не знам при теб как е, но когато съм леко пийнала, ставам наистина неудържима. Имам един подобен случай, но пичът вече ми беше гадже, празнувахме рождения му ден в един клуб, танцувахме,пихме, целувахме се и накрая го отвлякох в тоалетната,блааа, кофти място, но нямаше друго, а не ми се чакаше :lol:

Абе да си призная бях чувала, че Флирт запазва спомените, но май и със Смирнофф ставало ;)
Аватар
Bella

Мнениеот lallali » 14 Окт 2011, 19:38

Bella написа:Абе да си призная бях чувала, че Флирт запазва спомените, но май и със Смирнофф ставало ;)

Bella, казваш, че магията е изчезнала. Сексът ли беше причината
Аватар
lallali

Мнениеот spend » 14 Окт 2011, 19:42

lallali написа:
spend написа:срам ме , но да :oops: но беше само това, не сме събличали нищо, беше секс на крак :oops:

Ееее, няма от какво да те е срам, а между другото сексът на крак на мен ми е любимият :P Последният път, когато ми се случи обаче, беше леко кофти - продължи около 4 минути :evil:

:lol: Понякога бързият секс също е як, не мислиш ли :lol:
Аватар
spend

Мнениеот amfibiq » 14 Окт 2011, 21:43

Бързият секс...не може да бъде як! Колкото по-бавно се развива всичко, толкова повече можеш да се наслаждаваш на удоволствието...максимално...
Ако мястото е нестандартно става още по-вълнуващо...
Аватар
amfibiq

Мнениеот Violetta » 15 Окт 2011, 18:32

Най-възбуждащ е секса на открито, на купа сено, под звездите...И стръкчета сено да ти влизат по...момичета, извинете ме, дупките... 8-)
Violetta

Мнениеот sianna » 16 Окт 2011, 11:30

На мен наскоро ми се случи да правя секс под дъжда. Не беше планувано...дойде напълно спонтанно като идея. Беше неотразимо...нямате и идея колко възбуждащо беше...Още го помня и може би при малко по-топло време бих го повторила отново....
Аватар
sianna

Мнениеот southern_sun » 17 Окт 2011, 09:38

sianna написа:На мен наскоро ми се случи да правя секс под дъжда. Не беше планувано...дойде напълно спонтанно като идея. Беше неотразимо...нямате и идея колко възбуждащо беше...Още го помня и може би при малко по-топло време бих го повторила отново....

Е то това е като да правиш секс под душа :lol: все те пръска вода отгоре. :lol: А какво ще кажете за случаен секс под меката светлина на чаени свещи, под ритъма на типичния бавен и протяжен саунд на Масив Атак, малко марихуана и много секс.
Звучи почти като сцена от еротичен филм, е да така е, но готиното е когато ти играеш главната роля. Ох, луди студентски години.
southern_sun

Мнениеот lallali » 17 Окт 2011, 16:19

amfibiq написа:Бързият секс...не може да бъде як! Колкото по-бавно се развива всичко, толкова повече можеш да се наслаждаваш на удоволствието...максимално...
Ако мястото е нестандартно става още по-вълнуващо...

Съгласна съм с теб,amfibiq, но има ситуации, в които не може да бъде нищо друго освен бърз секс, е, да, добре е да има и дъъъъъълго продължение след това :oops:

а правила ли си секс, на място, на което могат да ви видят?
Аватар
lallali

Мнениеот amfibiq » 17 Окт 2011, 16:32

в кола, паркирана пред жилищен блок...в 10 сутринта ...брой ли се?
Аватар
amfibiq

Мнениеот Margo » 17 Окт 2011, 16:34

amfibiq написа:в кола, паркирана пред жилищен блок...в 10 сутринта ...брой ли се?

Хахахаха брои се ;) аз обаче предпочитам сред природата: в парка на скамейка -класика!
Margo

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски