Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дъщеря ми краде от памперсите на баба си

24 Ное 2015, 15:55

Anka написа:И аз съм млада и искам да се чувствам секси, но да нося памперси просто не ми се връзва! :???:

То само това остава, според мен тези теми обаче не са истина, не мога да се съглася, че някое момиче ще исак да носи памперси и ще твърди, че е секси!

Re: Как се става модел на женски дрехи ако си мъж?

25 Ное 2015, 17:17

Не ти ли харесва идеята да имаш дрехи за мъж, отколкото за жена/ :)

25 Ное 2015, 23:00

Snejna написа:Не ти ли харесва идеята да имаш дрехи за мъж, отколкото за жена/ :)
Явно му харесва да ходи като травестит, въпрос на избор и на всеобща лудост, все по-често ставаме свидетели на такива странни истории, не знам на къде отива този свят!

26 Ное 2015, 12:45

Monika_Spasova написа:
Snejna написа:Не ти ли харесва идеята да имаш дрехи за мъж, отколкото за жена/ :)
Явно му харесва да ходи като травестит, въпрос на избор и на всеобща лудост, все по-често ставаме свидетели на такива странни истории, не знам на къде отива този свят!

Факт е, че всеки си има свой начин и избор на поведение, явно не е съвсем транс, нашето момче, тъй като се интересува от това как ще реагират мацките на подобен тип мъж!

26 Ное 2015, 13:25

Мацките по-скоро ще се хилят и ще бягат, никой не обича такива ;)

26 Ное 2015, 15:55

То тук не става дума и толкова за дрехи, аз поне не виждам много от тях на снимките, но хората имат различни усещания към света, добре е да се толерират едни-други :wink:

26 Ное 2015, 16:54

red_eyes написа:

То тук не става дума и толкова за дрехи, аз поне не виждам много от тях на снимките, но хората имат различни усещания към света, добре е да се толерират едни-други :wink:

Е, добре чак. Аз не мога да толерирам хорската лудост и да я приемам за нормална, щото на него така му харесва. Е няма да отида да си мерим силите, но все пак не значи, че трябва дам у се пляска за това, че иска да е жена.

26 Ное 2015, 18:00

dinkog написа:
red_eyes написа:То тук не става дума и толкова за дрехи, аз поне не виждам много от тях на снимките, но хората имат различни усещания към света, добре е да се толерират едни-други :wink:

Е, добре чак. Аз не мога да толерирам хорската лудост и да я приемам за нормална, щото на него така му харесва. Е няма да отида да си мерим силите, но все пак не значи, че трябва дам у се пляска за това, че иска да е жена.

Ама кой иска вашата оценка, типа се интересува от мнение и за да разбере реакциите на хората и как те са насочени към него, а не да му ръкопляскате или нещо друго.

26 Ное 2015, 22:27

Ааа, с това не мога да се съглася. :) Всеки който иска обществено мнение ще търси всякакво мнение и ще си го търпи. :mrgreen:

30 Ное 2015, 15:53

Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 57