Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Фетишите - имате ли такива и какво мислите за тях?

Мнениеот Dior » 04 Мар 2013, 11:43

Мисля, че имам аквафилия - възбуда от вода. Мога да наблюдавам морето с часове и ми е толкова приятно...сигурно е свързано с това, че съм водна зодия
Dior

Звездите шепнат за жените…Само за мъже!

Мнениеот FramarModRosi » 26 Авг 2013, 10:24

w.jpeg
w.jpeg (80.02 KiB) Прегледано 1333 пъти
ЖЕНАТА ОВЕН
Много трудно е да завоюваш жена Овен, а още по - трудно е да я задържиш, освен ако не и спретваш постоянни изненади. За Тези огнени жени свободата и обвързването вървят ръка за ръка. Те са много импулсивни, енергични, имат нужда от нови и разнообразни изживявания. Разбира се, те ще организират общата ви почивка, стига да ги обсипе с комплименти. Просто ги оставете да се развихрят!
ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ
Естетически издържана трапеза, свещи, ароматно вино, изискана храна, гореща вана с ухайни масла, листа от рози по леглото - това ще грабне жената Телец. С тази разлика, че тя не е толкова романтичка, колкото обича да гъделичка и глези сетивата си. Телците са изискани дами с изтънчен вкус и държат партньорът им винаги да е на ниво. Той трябва да бъде като от представите им, иначе бързо ще го заменят.
ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ
Дамите, представителки на зодия Близнаци притежават променлив характер, непредвидимо настроение и понякога дори странно поведение, но са страхотни, нали? В тях има неочаквана магия. Затова жената Близнаци очарова мъже авантюристи. Заведете я на балкана, на морето, изненадвайте я, сменяйте пейзажа, преди тя да е сменила вас…
ЖЕНАТА РАК
Тези дами са много чувствени в любовта. Често се чувстват неудовлетворени и причината за това са прекалено идеалистичните им представи за връзка. Жената Рак иска и след 10 години тръпката да е все така жива, а обожанието на половинката й още да се чете в очите му. За нея романтиката е нещо задължително във връзката. Тази нежна душа има нужда да се чувства обичана вечно и единствена.
ЖЕНАТА ЛЪВ
Огнените лъвици търсят впечатляващи мъже – уверени, красиви и обичащи живота мачовци. Мъже, които могат да оценят какво съкровище стои насреща им. Защото тези огнени дами наистина са съкровища! Жената Лъв е умна, находчива и много, много съблазнителна. Не на последно място - обожава да й правят скъпи подаръци…
ЖЕНАТА ДЕВА
Дамите девици ще ви обичат истински и всеотдайно, ще бъдат страстни и изпълнителни, стига обаче да са решили, че вие сте идеалния партньор за тях. Няма да видите жена Дева, която ще се обвърже на принципа „карай по течението, пък времето ще покаже“. Тя знае какво иска в бъдеще. Ако не останете заедно, тя ще ви поздравява за рождения ден и ще ви прости, че сте непостоянен...
FramarModRosi

Re: Звездите шепнат за жените…Само за мъже!

Мнениеот spring » 28 Авг 2013, 10:28

Може и да е случайност, но прочетох учудващо верни неща за повечето ми познати....
spring

Мястото на модерният - срамен пиърсинг

Мнениеот bojo_kolev » 04 Окт 2013, 17:27

В далечното минало, пиърсингът е смятан за физическо маркиране на мистичните сили, а днес хората изразяват себе си по тази начин. Местата на поставянето му са най-различни, различни са и на бижутата.

Един от най-известните е този на ушите, той е станал практика и признак на женственост, но много мъже го поставят, като символ на равноправие между половете. Моряшка е идеята да се носят скъпоценни камъни като бижута. Това идва от вярването, че при дългите пътувания това ще ги предпази от болести и бури. Но пък сред римляните вярванията са други, според тях обеците привличат късмет, а за тези без пиърсинг - бедност и мизерия.

Този на носа, също е сред популярните. При африканците халката на носа е била еквивалентна на брачната, а за мъжете е било символ на късмет. В по-нови времена хипитата въвеждат отново тази мода, която са заимствали от индийците, които свързвали обеците си на лявата си ноздра с тази на лявото си ухо. За мъжете това е било защита от импотентност, а при жените за безпроблемно раждане.

Египетските фараони е било практика пробиването на пъпа, за да покажат, че са белязани от боговете. А древните племена, не са пробивали това място, защото е съществувало вярването, че се наранява по този начин човешката душа.

Пробитият език при маите е бил привилегия само на жреците, понеже се повишава шанса за божествено вдъхновение и за по-лек път на душата, когато жреца умре.

Пиърсингът на генеталийте, може би е най-смущаващият. Това е било и масова практика при гейшите, с цел са се донесе по-голямо удоволствие на партньора. Това се случва дори в кралския двор, когато принц Алберт се жени за кралица Виктория, поставя обеца на пениса си.

Бижутата на зърната са станали в модерни в неподозирани времена, а именно през 15 век. Дамите по това време са се съревновавали постоянно за това, коя ще стане любимка на краля. С тази цел са слагали възможно по-изрязани корсети, за да бъдат на показ гърдите им. Максимално разголената гръд не е била нещо неприлично, включително, ако зърната им са извън дрехата, тази мода по-късно се пренася и при парижките куртизанки.

Местата за пиърсинга било то модерни или неприлични са много, както се казва за всеки влак си има пътници или разни хора, разни идеали, това изкуство (ако можем да го наречем така) винаги ще радва окото и ще има хора, които да го ценят. :) :) :)
bojo_kolev

Re: Мястото на модерният - срамен пиърсинг

Мнениеот The_The_Ramone » 28 Дек 2013, 22:19

Мой познат имаше обеца на пениса си. Кошмарни проблеми имаше после с отворчето, при ходене по нужда пускаше 3 струи. Не си струва.
The Game Will Never Be The Same
Аватар
The_The_Ramone

Re: Мястото на модерният - срамен пиърсинг

Мнениеот bojo_kolev » 30 Дек 2013, 15:01

Да, това е първото, което трябва да прецениш - дали си струва, особено за токова чувствитено място, а не ми се мисли как си е вършил мъжките задължения :?
bojo_kolev

Перверзията зоофилия - секс с любимото...животно

Мнениеот Evangelina » 07 Фев 2014, 16:43

Реших да ви попитам, чували ли сте за хора, които правят секс с...животни. Бях чувала, но не го вярвах, докато не чух една история за дядото на мой познат, който...такова...правел секс с кобилката си. Докато била малка, всичко минавало тихо и кротко, но когато станала по-голяма, докато той се опитвал да я "изчука" /извинявайте за израза/, тя го ритнала в тестисите.
Така го намерили целия в кръв. После лежал в болница и след това трябвало да се изсели от тяхното село, защото го било срам.
Тази история я чух на един купон, всички се смееха, внукът се червеше и опитваше да кажа, че това са лъжи и не е вярно.

После като се успокоихме, един от компанията сподели, че зоофилията е всъщност много разпространена. Тя била много често срещан фетиш, сред по-разкрепостените двойки или пък сред самотни хора, които живеят с животни. И много вече примери имало из нашите села, които били обезлюдени и хората нямали нормални контакти.

Не била заболяване, въпреки, че ми изглежда почти като такова. Не мога да повярвам, че жени могат да правят секс с кучетата си или още по-голямата лудост, хора си поставяли разни насекоми по гениталиите и това ги възбуждало.

Не знам дали това е перверзия, болест или просто удовлетворена сексуална фантазия с някой, който не може да се оплаче или да се похвали със случилото се.
Вие чували ли сте за такива неща и какво е вашето мнение?
Evangelina

Re: Перверзията зоофилия - секс с любимото...животно

Мнениеот california_ » 07 Фев 2014, 16:53

Evangelina написа:Реших да ви попитам, чували ли сте за хора, които правят секс с...животни. Бях чувала, но не го вярвах, докато не чух една история за дядото на мой познат, който...такова...правел секс с кобилката си. Докато била малка, всичко минавало тихо и кротко, но когато станала по-голяма, докато той се опитвал да я "изчука" /извинявайте за израза/, тя го ритнала в тестисите.
Така го намерили целия в кръв. После лежал в болница и след това трябвало да се изсели от тяхното село, защото го било срам.
Тази история я чух на един купон, всички се смееха, внукът се червеше и опитваше да кажа, че това са лъжи и не е вярно.

После като се успокоихме, един от компанията сподели, че зоофилията е всъщност много разпространена. Тя била много често срещан фетиш, сред по-разкрепостените двойки или пък сред самотни хора, които живеят с животни. И много вече примери имало из нашите села, които били обезлюдени и хората нямали нормални контакти.

Не била заболяване, въпреки, че ми изглежда почти като такова. Не мога да повярвам, че жени могат да правят секс с кучетата си или още по-голямата лудост, хора си поставяли разни насекоми по гениталиите и това ги възбуждало.

Не знам дали това е перверзия, болест или просто удовлетворена сексуална фантазия с някой, който не може да се оплаче или да се похвали със случилото се.
Вие чували ли сте за такива неща и какво е вашето мнение?

Не съм учудена, никак даже ... срам ме е дори да го напиша, но съм свидетел на история на приятел, който твърди за секс между мъж и коза?! Възможно ли е?
california_

Мнениеот varlam » 07 Фев 2014, 17:08

Изключителна гнусотия!
Не разбирам, до такава степен ли сме деградирали, че съществуват неща като зоофилия - секс с животни. Не знам до каква степен трябва да сме изпаднали, за да го приемаме това за толерантно или за...нормално?

Това само в страна като нашата може да се случи - стар дядо изнасилва малка кобилка на село, скрит в конюшнята си.
После от срам напуска селото. Отвратително, дано да не е истина.
varlam

Мнениеот Konstantin » 07 Фев 2014, 17:09

и какво има за чудене,то това си е нещо нормално, ние сме оправяли прасето на село,малко е брутално,ама като се напиеш всичко ти се прави, нали се сещате,и не сме само ние,всичко го правят,нашта компания само прасета е оправяла, ама съм чувал и за кози,и за овце,кефат се животните и ние също,човещинка е
Konstantin

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси