Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Перверзията зоофилия - секс с любимото...животно

Мнениеот moni.sparrow » 12 Фев 2014, 17:59

Ако приемам всякакви други сексуални ориентации и наклонности, то тази не мога :o :o :o :o потресена и отвратена съм :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
moni.sparrow

Разгадайте ми един сън -жени с банани в ръцете ме викат

Мнениеот Ivaylo » 13 Фев 2014, 14:18

Здравейте!
Понеже много работа ми се натрупа и много нерви, започнах да сънувам странни неща.
Снощи сънувах, че съм на работа и телефонът в стаята ми звъни. Вдигам и колежките от съседната стая ме викат. До тук нищо ненормално, често ме викат - принтерът им хъркал, компютърът се развалил, в гардероба цвъркала мишка, все такива.
И влизам аз и какво да видя - всяка от тях държи банан в ръка и ме гледат заканително. Да си призная, така се стреснах, че не помня насън какво се случи, дали от уплаха затворих очи и се събудих.
Много търсих по разни съновници какво означава това. "Жени с банани в ръцете те викат" - търся, търся, ама няма...
Помагайте, какво може да означава това?
Ако някой има други такива странни сънища, да сподели. Сигурно всичко е от израстването и умората в материала, която удря и процесора горе. :twisted:
Обещавам, няма повече да се уморявам и нервя.
Аватар
Ivaylo

Re: Разгадайте ми един сън -жени с банани в ръцете ме викат

Мнениеот min3rva » 13 Фев 2014, 14:33

Това, че жените са много, означава, че животът Ви е много пълноценен, макар това да е на цената на прекомерна физическа и психическа умора, Ивайло. Консумацията на този конкретен плод означава, че жените, с които работите, изпитват много голямо уважение и респект към Вас и работата Ви, което вероятно усещате съзнателно или подсъзнателно. Можете само да се радвате, че не са държали ябълки, круши или не дай си Боже моркови! Ако темата Ви вълнува, бих могла да Ви разтълкувам какво би означавал сънят в този случай, но, уверявам Ви, не искате да знаете! Не се безпокойте - всичко е наред с Вас и сънят ви е много положителен. Чудно какво ли сънуват жените, с които работите?
Ваша Мин3рва - гадателка, експерт в окултизма и тълкувател на паранормални явления, видения и сънища
Аватар
min3rva

Мнениеот mollywisley1 » 13 Фев 2014, 14:36

Аз пък сънувах вчера странен сън, касаещ стени от гипсокартон, окачване на картини и пробиване на дупки по стените.
Неофройдизмът може да обобщи ситуацията, поставяйки заглавието: "За дупките в стената или за бананите в ръката". :roll:
mollywisley1

Мнениеот Evangelina » 13 Фев 2014, 14:54

Стига с този фройдизъм :)
То е много ясно, искат да ти намекнат нещо. Но за това съновници не ти трябват. Който спи през нощта, той проспива доста неща :)
Evangelina

Мнениеот min3rva » 13 Фев 2014, 15:11

Не сте права, Evangelina. Сънят не е равнозначен на проспиване на живота. Сънят е средството, чрез което трансцеденталният Аз се свързва с настоящата си реинкарнация и й дава знаци, които само специалист, каквато смея да твърдя съм и аз, може да дешифрира. А да отречете Фройд... явно имате анархистични възгледи за живота и не признавате никакви авторитети... Бихте ли споделили какво сънувахте вие снощи? Може би преминавате през труден етап на отхвърляне и (под)съзнанието Ви крие отговорите на въпросите, които си задавате?
Аватар
min3rva

Мнениеот djudjanka » 13 Фев 2014, 15:15

Определят банана като символ на промяна, поради факта, че до преди четвърт век не е можело да си купиш свободно този плод, по всяко време на годината, както е в момента. В този ред на мисли е възможно сънят Ви да предсказва необходима или задаваща се промяна в работната обстановка. От друга страна, банан (от арабски) означава пръст (човешки), което би могло да се тълкува като сочене с пръст, един вид, че колежките Ви искат да Ви линчуват. Какво ли толкова сте им направили? Да не би фактът, че казвате колежки, да означава, че работите на място, пълно с жени, у които се е породила ревност и не могат да Ви разделят по между си, а това Ви терзае?!
Аватар
djudjanka

Мнениеот Коцева » 13 Фев 2014, 15:24

Evangelina написа:Който спи през нощта, той проспива доста неща :)

Хмм... излиза така, че който проспива нощта си остава с банани в ръка :?
Коцева

Мнениеот Violetta » 13 Фев 2014, 17:07

Явно си един желан мъж, но защо не са обелили банана? Смешни неща сънувате вие мъжете :D
Violetta

Мнениеот Ivaylo » 14 Фев 2014, 10:31

Violetta написа:Явно си един желан мъж, но защо не са обелили банана? Смешни неща сънувате вие мъжете :D

Ах, желан мъж. Трънки. На тия години - аз с един банан не мога да се оправя, а те ме сочат с много едновременно. :)
Фройд да беше жив, 2-3 книги със сънищата ми щеше да направи.
Аватар
Ivaylo

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси