Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мъжът ми иска да има женски гърди

Мнениеот ladyelena » 09 Юни 2015, 09:37

S_Milenska написа:А дали ще се възбуждаш, когато той самия има гърди?! Макар че ти споделяш, че си била Би, просто на едно място ще намериш всичко, което искаш, странно ще бъде само за околните и ако имате някога деца ...
Иначе надали много ще му навреди, все пак само гърди и малко женски хормони против окосмяването. :)

Това е възбуждащо. Виждала съм такива снимки и са ми харесвали. Когато имаме деца, те ще ни разберат, защото това е нормално в 21 век а околните не ме интересуват, какво мислят.
ladyelena

Мнениеот S_Milenska » 09 Юни 2015, 10:01

В този случай нормално е последната дума, за която се сещам. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 09 Юни 2015, 10:04

А приятелят ти с какво се занимава? Сега за вбъдеще ще си търси работа като мъж или като жена? :Р
Аватар
Snejna

Мнениеот ladyelena » 09 Юни 2015, 10:13

Snejna написа:А приятелят ти с какво се занимава? Сега за вбъдеще ще си търси работа като мъж или като жена? :Р

Приятелят ми има апартаменти и ги дава под наем. Той никога не е работил нормална работа.
ladyelena

Мнениеот Snejna » 09 Юни 2015, 10:27

ladyelena написа:
Snejna написа:А приятелят ти с какво се занимава? Сега за вбъдеще ще си търси работа като мъж или като жена? :Р

Приятелят ми има апартаменти и ги дава под наем. Той никога не е работил нормална работа.

E, това поне е предимство. :) Ами нека да се оперира и да пие хормони, за да заприлича повече на жена, след като му харесва. Няма да му навреди, нека да се радва човека и ти покрай него.
А кой град сте? :)
Аватар
Snejna

Мнениеот ladyelena » 09 Юни 2015, 10:35

Snejna написа:
ladyelena написа:

E, това поне е предимство. :) Ами нека да се оперира и да пие хормони, за да заприлича повече на жена, след като му харесва. Няма да му навреди, нека да се радва човека и ти покрай него.
А кой град сте? :)

Ние сме от София.
ladyelena

Мнениеот Snejna » 09 Юни 2015, 11:11

;) E там поне ще го приемат по-нормално.
Подкрепи го и да си слага гърди :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Mon_ton » 09 Юни 2015, 13:26

Не знам дали е опасно, все пак е неестествено да се слагат гърди, нито е нормално да се пият женски хормони, което определено ще е част от ставането му на жена ... с пенис. :roll:
Не вярвам, че това ще му повлияе добре на цялостното здравословно състояние.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Локумът » 09 Юни 2015, 15:04

... нямам думи. Може би на човекът просто не му стигат само твоите гърди, не знам обаче де видя нещо възбуждащо на нещо с ц**и и пенис разбираш ли! :shock: :shock: :shock: Това е, извратени всякакви ги има. :|
Аватар
Локумът

Мнениеот LEILA » 16 Юни 2015, 12:05

Какво, аз не разбрах много, т.е. той иска да стане травестит, така ли, но да си продължи отношенията с теб, включая и интимните? :roll:
LEILA

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси