Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мъжът ми иска да има женски гърди

09 Юни 2015, 09:37

S_Milenska написа:А дали ще се възбуждаш, когато той самия има гърди?! Макар че ти споделяш, че си била Би, просто на едно място ще намериш всичко, което искаш, странно ще бъде само за околните и ако имате някога деца ...
Иначе надали много ще му навреди, все пак само гърди и малко женски хормони против окосмяването. :)

Това е възбуждащо. Виждала съм такива снимки и са ми харесвали. Когато имаме деца, те ще ни разберат, защото това е нормално в 21 век а околните не ме интересуват, какво мислят.

09 Юни 2015, 10:01

В този случай нормално е последната дума, за която се сещам. :mrgreen:

09 Юни 2015, 10:04

А приятелят ти с какво се занимава? Сега за вбъдеще ще си търси работа като мъж или като жена? :Р

09 Юни 2015, 10:13

Snejna написа:А приятелят ти с какво се занимава? Сега за вбъдеще ще си търси работа като мъж или като жена? :Р

Приятелят ми има апартаменти и ги дава под наем. Той никога не е работил нормална работа.

09 Юни 2015, 10:27

ladyelena написа:
Snejna написа:А приятелят ти с какво се занимава? Сега за вбъдеще ще си търси работа като мъж или като жена? :Р

Приятелят ми има апартаменти и ги дава под наем. Той никога не е работил нормална работа.

E, това поне е предимство. :) Ами нека да се оперира и да пие хормони, за да заприлича повече на жена, след като му харесва. Няма да му навреди, нека да се радва човека и ти покрай него.
А кой град сте? :)

09 Юни 2015, 10:35

Snejna написа:
ladyelena написа:

E, това поне е предимство. :) Ами нека да се оперира и да пие хормони, за да заприлича повече на жена, след като му харесва. Няма да му навреди, нека да се радва човека и ти покрай него.
А кой град сте? :)

Ние сме от София.

09 Юни 2015, 11:11

;) E там поне ще го приемат по-нормално.
Подкрепи го и да си слага гърди :)

09 Юни 2015, 13:26

Не знам дали е опасно, все пак е неестествено да се слагат гърди, нито е нормално да се пият женски хормони, което определено ще е част от ставането му на жена ... с пенис. :roll:
Не вярвам, че това ще му повлияе добре на цялостното здравословно състояние.

09 Юни 2015, 15:04

... нямам думи. Може би на човекът просто не му стигат само твоите гърди, не знам обаче де видя нещо възбуждащо на нещо с ц**и и пенис разбираш ли! :shock: :shock: :shock: Това е, извратени всякакви ги има. :|

16 Юни 2015, 12:05

Какво, аз не разбрах много, т.е. той иска да стане травестит, така ли, но да си продължи отношенията с теб, включая и интимните? :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 57