Tinki написа:Аз се побърквам при вида на добре изразени и изпъкнати мъжки вени на ръцете.
ladyelena написа:Живея заедно с приятелят ми от 5 години. Отначало ми призна, че облича женски дрехи. Аз го приех. Сега ми сподели, че мисли да си сложи женски гърди и други операции да си направи така че да заприлича на жена с пенис. Рисковано ли са тези операции? Страх ме е да не му стане нещо.
Golfie написа:ladyelena написа:Живея заедно с приятелят ми от 5 години. Отначало ми призна, че облича женски дрехи. Аз го приех. Сега ми сподели, че мисли да си сложи женски гърди и други операции да си направи така че да заприлича на жена с пенис. Рисковано ли са тези операции? Страх ме е да не му стане нещо.
Възможно ли е да е бисексуален? Операциите са рисковани, особено ако предприема хормонални терапии. Как е сексуалният ви живот, теб възбужда ли те това?
Pipilota написа:Не мога да повярвам, че ти си ок с това му желание. Не ти ли е странно, а и няма ли да ти бъде, когато излизате заедно, целувате се и се прегръщате той да е с едни гърди пред теб?
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта