Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Разгадайте ми един сън -жени с банани в ръцете ме викат

Мнениеот pepa1974 » 04 Мар 2014, 17:13

Според Фройд-ясно, много незадоволени колежки, но според Съновника:" Какво е да сънуваш Банан?
1. Ако сънувате, че ядете банан, предстои ти радост, приятни новини.
2. Ако друг яде банан, значи ще получите наследство в скоро време."
Мой съвет е, ако имате някоя леля в Америка, лягайте наново и насън накарайте колежките да си изядат бананите, така ако Съновник в нета е прав, ще получите в скоро време наследство. Дано и наследството не е насън! :lol:
pepa1974

Re: Перверзията зоофилия - секс с любимото...животно

Мнениеот Malina » 16 Дек 2014, 17:24

Всякакви ги има, ама я си представете някой самотник, какво да прави?! Това всеки си го търси, а ако е в някое село, където няма друго, освен овцете му какво мислите, че няма да пробва ли? Стига сте се правили, че не знаете за такива неща. А че било само в България е смешно просто. :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот S_Milenska » 29 Дек 2014, 13:18

Много интересни сънища, аз изобщо не вярвам на сънищата, защото сънувам големи психарии и често сънувам неща, които са ме впечатлили. Тази нощ сънувах, че съм с приятелки на заведение и то в някакво китайско-корейско такова, имаше едни младежи, които обикаляха и ядяха и пият с нас. Едната се влюби в единия и изведнъж, като излизахме от заведението, аз си слагах блуза с незнайно защо пришит сутиен на улицата, а зад гърба ми вече се бяха строили корееца с няква неговоподобна да се женят, че дори и снимки си правиха, а отсреща се виеше хоро на българска сватба! Помня, че ядах салата, след това звънна телефона и се събудих, през цялото време се чувствах сякаш не съм на място и исках да си ходя отдавна! :lol: :lol: :lol: Най-основната част беше докато ядяхме, а сватбите бяха много набързо хахахахах :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 29 Дек 2014, 13:23

Добре,а като сънуваш нещо лошо и какво, така или иначе не можеш да го предотвратиш, както и с нещото добро, защо тогава изобщо да се тълкуват сънищата? Този на Ивайло с бананите си е интересен и забавен, но по принцип... ? :)
Аватар
Rali_hr

Re: Фетишите - имате ли такива и какво мислите за тях?

Мнениеот Krum » 15 Яну 2015, 15:23

Dior написа:Мисля, че имам аквафилия - възбуда от вода. Мога да наблюдавам морето с часове и ми е толкова приятно...сигурно е свързано с това, че съм водна зодия

Хахаххахах :) и възбуждаш ли се? И на мен ми е приятно, но малкия ми приятел не застава в бойна позиция.. :roll:
Аватар
Krum

Мнениеот Mon_ton » 16 Яну 2015, 15:36

Винаги съм мислила, че фитишът изявява някакво сексуално влечение, а не просто нещо да обичаш. Явно аз съм в грешка.
Аватар
Mon_ton

Re: Звездите шепнат за жените…Само за мъже!

Мнениеот Elica » 19 Яну 2015, 18:06

spring написа:Може и да е случайност, но прочетох учудващо верни неща за повечето ми познати....

Разбира се, зодиите често не подлъгват, а се оказавт истина. :)
Аватар
Elica

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Яну 2015, 15:57

Май нямам за съжаление, мисля, че е супер да имаш нещо, което те възбужда ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lilly_milly » 22 Яну 2015, 16:12

rabotnata pchela написа:Май нямам за съжаление, мисля, че е супер да имаш нещо, което те възбужда ;)

Аз не мисля, че е яко да има нещо, което да те кара да изхвърчиш по средата на улицата, например :lol: :lol: :lol: :lol:
Lilly_milly

Мнениеот Elica » 22 Яну 2015, 16:48

Lilly_milly написа:
rabotnata pchela написа:Май нямам за съжаление, мисля, че е супер да имаш нещо, което те възбужда ;)

Аз не мисля, че е яко да има нещо, което да те кара да изхвърчиш по средата на улицата, например :lol: :lol: :lol: :lol:

Де ще хвърчиш чак ;))) Но ако фетишът са ти примерно дългите нокти на краката, е готино, казваш на половинката си да не си реже ноктите и да ходи без чорапи, после забавленията са гарантирани. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси