Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Перверзията зоофилия - секс с любимото...животно

Мнениеот djudjanka » 07 Фев 2014, 17:12

Интересна тема а ла Веско Мисира :lol: Според мен това е тема табу или поне беше докато не се разрових в нета и не попаднах на мноооого хора, споделящи за такива преживявания. Склонна съм да вярвам, че се случва на самотни хора, но не знам доколко е нормално. Дали някой ще се осмели да си признае и да сподели пикантни подробности - как и защо се случва, а как ли се отразява на животното? Използвате ли презерватив, а само мъж с животно или може и жени?
Аватар
djudjanka

Мнениеот Evangelina » 07 Фев 2014, 17:29

Konstantin написа:и какво има за чудене,то това си е нещо нормално, ние сме оправяли прасето на село,малко е брутално,ама като се напиеш всичко ти се прави, нали се сещате,и не сме само ние,всичко го правят,нашта компания само прасета е оправяла, ама съм чувал и за кози,и за овце,кефат се животните и ние също,човещинка е

Шегуваш се, а аз питам сериозно. Но какво ли да си мисля, това са мъжете, първо секс, после убиват всички чувства. Е, при вас с прасетата вие и тях сте убили. :P

Дай малко по-сериозно, ако може.
Evangelina

Мнениеот blanshe » 07 Фев 2014, 17:30

Чувала съм, че някои богати хора организират подобни оргии с животни. Даже, до колкото знам, гордостта на родния поп-фолк - Азис, обмисляше да снима подобен клип (с кучета). Обикновено, когато човек достигне апогея на своя сексуален разврат и вече няма нещо, което да не е опитал в секса с хора, започва да измисля нови "предизвикателства".
А относно секса с животни на село - това е друго нещо.
Знам за едно момче в пубертета, което е опитвало да се съвокуплява с кокошка (или по-скоро пиле). За съжаление обаче, актът не завършил благоприятно за горкото животинче.
Все пак можем да си направим един извод и от тези истории - хората на запад го правят с породистите си кучета, а у нас - с кокошки и прасета. Мда... отново тъжна равносметка за стандарта ни на живот.
blanshe

Мнениеот Evangelina » 07 Фев 2014, 17:33

djudjanka написа:Интересна тема а ла Веско Мисира :lol: Според мен това е тема табу или поне беше докато не се разрових в нета и не попаднах на мноооого хора, споделящи за такива преживявания. Склонна съм да вярвам, че се случва на самотни хора, но не знам доколко е нормално. Дали някой ще се осмели да си признае и да сподели пикантни подробности - как и защо се случва, а как ли се отразява на животното? Използвате ли презерватив, а само мъж с животно или може и жени?

Мисля, че никой няма да сподели нищо, защото навлизаме в наистина тъмна страна на човешката сексуалност. Не сме достатъчно разкрепостени, за да го признаем, ако се е случвало наистина.
Evangelina

Мнениеот Evangelina » 07 Фев 2014, 17:35

varlam написа:Това само в страна като нашата може да се случи - стар дядо изнасилва малка кобилка на село, скрит в конюшнята си.
После от срам напуска селото. Отвратително, дано да не е истина.

Прозвуча ми все едно Карбовски говори. Не ви е виновна държавата.
Evangelina

Мнениеот nocount » 07 Фев 2014, 17:50

Връщате ме много отдавна, в казармените години. Имахме обоз с няколко коня и коняр беше един чичо, на около 50 години.
Една сутрин с него се случила същата работа, силни викове, ние скачаме, той целия в кръв търси помощ. Успял да вдигне гащите, да не се излага пред нас, войниците.

Бяхме много стреснати и ние, не бяхме чували въобще за такива неща, млади и невинни момчета от града. Конярът беше много изолиран от всички, все мълчеше, живееше в една стаичка близо до конюшнята. Викахме Бърза помощ, взеха го да го шият, след няколко дни го върнаха. Ходихме да гледаме с кое животно го е правил, чист келешки интерес.
Никой не го бъзикаше за това след като се върна, той просто се затвори още повече, мълчеше през цялото време.
Наистина мисля, че зоофилията е някакъв вид психично отклонение, разпространено сред хора самотници, които нямат други хора наоколо или не могат да имат. Мисля, че тя дълбоко поразява и психиката. По оня човек съдя за това.
nocount

Мнениеот Konstantin » 07 Фев 2014, 19:57

Evangelina написа:
Konstantin написа:и какво има за чудене,то това си е нещо нормално, ние сме оправяли прасето на село,малко е брутално,ама като се напиеш всичко ти се прави, нали се сещате,и не сме само ние,всичко го правят,нашта компания само прасета е оправяла, ама съм чувал и за кози,и за овце,кефат се животните и ние също,човещинка е

Шегуваш се, а аз питам сериозно. Но какво ли да си мисля, това са мъжете, първо секс, после убиват всички чувства. Е, при вас с прасетата вие и тях сте убили. :P

Дай малко по-сериозно, ако може.

Ееей, Evangelina, огън жена си ти ;) и като всяка жена - подозрителна. Тези забавления са напълно нормални в някои компании,както садо мазото и т.н. Има жени, които го правят с кучетата си и твърдят, че им е 100 пъти по-яко отколкото с мъже. И това ли ти звучи несериозно?
Konstantin

Мнениеот Evangelina » 07 Фев 2014, 22:06

Konstantin написа:Ееей, Evangelina, огън жена си ти ;) и като всяка жена - подозрителна. Тези забавления са напълно нормални в някои компании,както садо мазото и т.н. Има жени, които го правят с кучетата си и твърдят, че им е 100 пъти по-яко отколкото с мъже. И това ли ти звучи несериозно?

Честно ли това с кучетата? Чувала съм, но ми звучи гнусно. Не искам да съм във вашата компания, Коце, мисля, че доста граници ще минем... :lol:
Evangelina

Мнениеот Vampire Kiss » 09 Фев 2014, 10:25

Ужасни сте. Не мога да си представя, че нормален човек е способен на подобно нещо. Тези с проблеми в главата, за тях вече не знам.
Vampire Kiss

Мнениеот djudjanka » 12 Фев 2014, 17:27

Evangelina написа:
Konstantin написа:Ееей, Evangelina, огън жена си ти ;) и като всяка жена - подозрителна. Тези забавления са напълно нормални в някои компании,както садо мазото и т.н. Има жени, които го правят с кучетата си и твърдят, че им е 100 пъти по-яко отколкото с мъже. И това ли ти звучи несериозно?

Честно ли това с кучетата? Чувала съм, но ми звучи гнусно. Не искам да съм във вашата компания, Коце, мисля, че доста граници ще минем... :lol:

Ех, много жени са така... правят се на скромни, тихи и накрая не можеш ги удържиш :lol: скрити лимонки :P
Аватар
djudjanka

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси