Konstantin написа:и какво има за чудене,то това си е нещо нормално, ние сме оправяли прасето на село,малко е брутално,ама като се напиеш всичко ти се прави, нали се сещате,и не сме само ние,всичко го правят,нашта компания само прасета е оправяла, ама съм чувал и за кози,и за овце,кефат се животните и ние също,човещинка е
djudjanka написа:Интересна тема а ла Веско МисираСпоред мен това е тема табу или поне беше докато не се разрових в нета и не попаднах на мноооого хора, споделящи за такива преживявания. Склонна съм да вярвам, че се случва на самотни хора, но не знам доколко е нормално. Дали някой ще се осмели да си признае и да сподели пикантни подробности - как и защо се случва, а как ли се отразява на животното? Използвате ли презерватив, а само мъж с животно или може и жени?
varlam написа:Това само в страна като нашата може да се случи - стар дядо изнасилва малка кобилка на село, скрит в конюшнята си.
После от срам напуска селото. Отвратително, дано да не е истина.
Evangelina написа:Konstantin написа:и какво има за чудене,то това си е нещо нормално, ние сме оправяли прасето на село,малко е брутално,ама като се напиеш всичко ти се прави, нали се сещате,и не сме само ние,всичко го правят,нашта компания само прасета е оправяла, ама съм чувал и за кози,и за овце,кефат се животните и ние също,човещинка е
Шегуваш се, а аз питам сериозно. Но какво ли да си мисля, това са мъжете, първо секс, после убиват всички чувства. Е, при вас с прасетата вие и тях сте убили.![]()
Дай малко по-сериозно, ако може.
Konstantin написа:Ееей, Evangelina, огън жена си тии като всяка жена - подозрителна. Тези забавления са напълно нормални в някои компании,както садо мазото и т.н. Има жени, които го правят с кучетата си и твърдят, че им е 100 пъти по-яко отколкото с мъже. И това ли ти звучи несериозно?
Evangelina написа:Konstantin написа:Ееей, Evangelina, огън жена си тии като всяка жена - подозрителна. Тези забавления са напълно нормални в някои компании,както садо мазото и т.н. Има жени, които го правят с кучетата си и твърдят, че им е 100 пъти по-яко отколкото с мъже. И това ли ти звучи несериозно?
Честно ли това с кучетата? Чувала съм, но ми звучи гнусно. Не искам да съм във вашата компания, Коце, мисля, че доста граници ще минем...
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта