Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
30 Ное 2015, 16:30
Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?
Ами май да, то не се повлиява и от сексуалната ориентация това, може пак да си харесват жени, нали?
30 Ное 2015, 16:43
Bambaa написа:Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?
Ами май да, то не се повлиява и от сексуалната ориентация това, може пак да си харесват жени, нали?

Хм, не знам, кой нормален, който си пада по жени, ще иска да облича женски дрехи, че и да се показва така? Със сигурност ще предпочитат да минат на другия бряг. ;)
30 Ное 2015, 17:29
Malina написа:Bambaa написа:Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?

Хм, не знам, кой нормален, който си пада по жени, ще иска да облича женски дрехи, че и да се показва така? Със сигурност ще предпочитат да минат на другия бряг. ;)

Мда, сякаш и аз не съм чувала за травестит, който да си пада по жени
06 Яну 2016, 12:21
Е странно е ако има гърди.. според мен тея с гърдите не идват от самосебе си а си ги слагат допълнително, което е извратено.
08 Яну 2016, 17:19
Могат да си ходят заедно по магазините, няма лошо. Ама в България такива ексцентрични неща не се приемат много добре, да си кажа честно - за моя радост.
13 Яну 2016, 16:06
mix_twix написа:Могат да си ходят заедно по магазините, няма лошо. Ама в България такива ексцентрични неща не се приемат много добре, да си кажа честно - за моя радост.

Да, възможно е. Макар че в този форум съм се убедила колко побъркани хора има. Сещам се за въпросната жена, която обясняваше, че мъжът ѝ иска да си сложи женски гърди и да се превърне в Шимейл и тя смяташе, че това е секси и страхотно, та що да не си сменят и дрехите накрая.
13 Яну 2016, 17:27
Всякакви ги има и това си е факт. :) Щеш нещеш то положението е такова, винаги ще има някакви побъркани хора.
17 Яну 2016, 18:59
Забелязах, че гърдите ми почнаха да растат и прелиат на женски. В моето семейство повечето имат големи гърди и мисля, че и на мен ще ми пораснат още повече. Баща ми и той има но е на 49. Качвам няколко снимки на гърдите ми
http://prikachi.com/images.php?images/786/8577786y.jpghttp://prikachi.com/images.php?images/802/8577802p.jpgТрябва ли да нося сутиен и ако трябва - какъв вид и размер?
18 Яну 2016, 13:39
Интересното е, че вместо да се чудиш за фитнес програма ти мислиш да си сложиш сутиен. :) Също можеш да говориш с личния си лекар да ти пусне някои хормонални изследвания, после отивай в магазина за бельо, не бързай с купуването на първия сутиен. Успех!