ПетърВн написа:Методът с редовно миена на зъбите със сода доказано има ефект и то голям. Не напразно има толкова много избелващи пасти за зъби с гранули къде е напълно възможно тези гранули да са обикновенна сода.
aninka написа:А как стои въпроса с умъртвените зъби? Имам един преден, който е значително по-тъмен от останалите и се притеснявам, че ако избеля всички заедно, разликата ще е много неприятна
palechka написа:Купих си избелващата система БЮТИФУЛ УАЙТ ЕКСПЕРТ и трябва да ви кажа, че зъбите ми станаха 2-3 тона по-беличкиНадявам се ефекта да е по-дълготраен, защото съм почитател на кафето, а то определено е враг на белите зъби
Между другото не съм имала проблем с пространствата между зъбите - избелиха се перфектно и няма никаква разлика. По-натам пак ще си купя, защото сега се усмихвам много по-широко и уверено
SunFlower написа:palechka написа:Купих си избелващата система БЮТИФУЛ УАЙТ ЕКСПЕРТ и трябва да ви кажа, че зъбите ми станаха 2-3 тона по-беличкиНадявам се ефекта да е по-дълготраен, защото съм почитател на кафето, а то определено е враг на белите зъби
Между другото не съм имала проблем с пространствата между зъбите - избелиха се перфектно и няма никаква разлика. По-натам пак ще си купя, защото сега се усмихвам много по-широко и уверено
Това да ти кажа не го вярвам при мен нямаше никакъв ефект, ползвах тази паста 2-3 месеца без никакъв резултат. Дори с един тон не ми побеляха зъбите.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със стоматологични заболявания
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта