Вашите права, социална политика и законодателство. Никой от нас не е безгласна буква.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бихте ли се развели, заради проблеми в секса?

03 Май 2017, 13:49

Да и това го има, че обикновено сме заслепени от любов, но дали наистина бихме могли да живеем без секс... Все ще се появи някой , който осигурява и секс и интимност и ще се събуди желанието, дори и ако смятаме, че не сме такива сексуални личности.

17 Май 2017, 10:12

За да не е достатъчно основателен проблем, или и двамата трябва да са асексуални, или и двамата трябва да изпитват огромно чувство за дълг, за да могат да преодолеят този проблем, или по-скоро да го пренебрегнат.

18 Яну 2018, 10:33

Все пак сексът е голяма част от семейния живот, без секс няма интимно семейство, а съквартиранти. АКо нещо не се получава и е доста сериозен проблем, това е повод да се преосмисли семейния живот. Всяка една причина, може да е причина за развод и в това няма абсолютно нищо срамно, или лошо.

Има ли неоснователни причини за развод?

24 Яну 2018, 11:27

Мислите ли, че има неоснователни причини за развод? Моя приятелка сега се развежда и тя самата не може да каже защо го прави, причините, които казва за мен са неоснователни - не харесвал нейните хобита, имал много завишени критерии за храненето. Според вас тези неща оправдание ли са за развод, или причината за това трябва да е много по-сериозна?
На мен ми се вижда тъпо да се раздеилш снякой, защото бил на специална диета.. :?:

Re: Има ли неоснователни причини за развод?

24 Яну 2018, 11:47

Защо да не е основателна, ако това е причина за постоянни скандали и кавги межу тях? А и може причината да е твърде лична и да не искат да я споделят. Все пак,всеки, решил да се разведе, ще намери причина за това.
Понякога тя може да е просто в това, че вече връзката е изчерпана и наистина не ти е приятно с другия.

24 Яну 2018, 12:57

Всеки има право да се разведе за каквато глупост иска, някои мсе развеждат заради това, че другия хърка. Е това основателно ли е кажете..

24 Яну 2018, 14:21

svetlozara написа:Мислите ли, че има неоснователни причини за развод? Моя приятелка сега се развежда и тя самата не може да каже защо го прави, причините, които казва за мен са неоснователни - не харесвал нейните хобита, имал много завишени критерии за храненето. Според вас тези неща оправдание ли са за развод, или причината за това трябва да е много по-сериозна?
На мен ми се вижда тъпо да се раздеилш снякой, защото бил на специална диета.. :?:

ако това го прави супер досаден и аз ще се разведа. понякога търпението се изчерпва, а ако не си в състояние да приемеш навиците и хобитата на другия, нещата са обречени на провал.

25 Яну 2018, 11:16

Рано или късно, малките невинни неща започват да дразнят толкова, че прпосто се стига до развод. Важното е да се научим да си признаем, че се нуждаем от тази крачка и да нае я отлагаме, много често нещата не се подобравят. Една раздяла не вреди нико му, може да се даде малко почивка.

25 Яну 2018, 13:29

Според мен пък има неоснователни причини, за които, ако се положи малко усилия , те могат да бъдат преодолети. Затова има и терапии за двойки и други начини семействата да преодолеят различията си. След като вече положението стане неспасяемо, разбирам тогава да се потърси друг вариант, но веднага да се развеждат.. жалко е.

26 Яну 2018, 12:11

Има, всеки, който обича семейството си трябва да се опита да се пребори в него и да успее да предприеме действия по спасяването му, след това да мисли за развод.
Разбира се, има случаи, при които развода е еединствения начин, това са побоища и тормоз, нехайство от страна на другия и т.н.
Но за някоя изневяра, затова, че другяи готви лошо, или че не обича да кара ски, не са поводи за развод.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8