sad написа:Да,
сексът е съвсем съзнателна дейност и ако въпреки разговорите нещата не вървят съм склонна да си бия шута без окото да ми мигне.
Не би ли била склонна да премислиш и да се примириш с липсата на секс, или с нередовния да речем?
sad написа:Да,
сексът е съвсем съзнателна дейност и ако въпреки разговорите нещата не вървят съм склонна да си бия шута без окото да ми мигне.
Dipsy написа:Значи, ако съм минала 50-те вероятно нямаше да се разведа, нито да го правя на кой знае какъв проблем. Твърде вероятно е до тогава да съм се наситила или на секса или на съпруга си така или иначе. От там нататък остава алтернативата да си остана с мъжа, тъй като сме прекрасни в общото съжителстване, или ако толкова много ми се прави секс (или на него) да търсим варианти на страни. В останалите случай - да, бих се развела.
vanessa_ написа:Dipsy написа:Значи, ако съм минала 50-те вероятно нямаше да се разведа, нито да го правя на кой знае какъв проблем. Твърде вероятно е до тогава да съм се наситила или на секса или на съпруга си така или иначе. От там нататък остава алтернативата да си остана с мъжа, тъй като сме прекрасни в общото съжителстване, или ако толкова много ми се прави секс (или на него) да търсим варианти на страни. В останалите случай - да, бих се развела.
Ами, лед 50-те хората са супер сексуално активни, казвам ти го от майка ми -намери си приятел след като навъши 50 години и прави по-често секс от мен и мъжа ми!
annamaria написа:Не са малко семействата, които се разтурят заради това. Покрай мен има нагледен случай как мъжът заряза жена си две години след като роди, защото я намирал за различна след раждането... Пълен глупак- вместо да помисли как да помогне на жена си, той тръгна да гони чуждо.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта