Бихте ли се развели, заради проблеми в секса? Има ли и други причини?

Болници, лекарски кабинети, аптеки, събития, безплатни прегледи, социални казуси и здравни кампании - полезна информация и мнения на пациенти!

Re: Има ли неоснователни причини за развод?

Мнениеот kalinka-kuku » 27 Яну 2018, 15:47

Има, но пък всеки има право да се развежда, когато си поиска и защото си поиска. Все пак всико е въпрос на желание и представ аза това как ще минава един живот. За някой може да е неоснователно, за друг може да е всичко!
Аватар
kalinka-kuku

Re: Бихте ли се развели, заради проблеми в секса?

Мнениеот rooter » 30 Яну 2018, 23:56

да, бих се развел, мисленето ми е следното ако не му пуска значи не ме обича, щом не ме обича има и други жени. аз без секс не мога
rooter

Мнениеот Krum » 31 Яну 2018, 12:28

сексът е много важен, но чак до развод не знам дали ще ме докара, връзката не е само секс има и други фактори в нея.
Аватар
Krum

Мнениеот Mon_ton » 11 Фев 2018, 10:36

Човек замисли ли се повъпроса колкото и да отлага, решението неминуеми се изпълнява, дори и да се отложи с някоя година...ама замислим ли се.. :) така че основателно или не, стане ли факт - факт е.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Буба Мара » 27 Фев 2018, 13:21

sisi_an написа:С приятеля ми бяхме заедно от 7 години. Никога не е бил вн.добър в леглото. На приципа дай да го вкарам и да свършвам. Опитах се да го науча че не се прави така секс но не се получи. От година насам се появи и проблемна ерекция. Аз трябва да го възбуждам като жена и да използвам двете минути докато е твърд....търпях, търпях и като видях че няма да се получи ми писна и го разкарах. То това май е същото като да се разведеш.

Рано или късно до там се стига :+1:
Аватар
Буба Мара

Мнениеот sad » 27 Фев 2018, 13:37

Да,
сексът е съвсем съзнателна дейност и ако въпреки разговорите нещата не вървят съм склонна да си бия шута без окото да ми мигне.
Аватар
sad

Мнениеот Dipsy » 02 Апр 2018, 16:03

Няма такова нещо като неоснователна причина за развод. Може самата причина да не е споделена, може да е премълчана, да е казано нещо без никаква подплата.. обаче причина има абсолютно винаги, иначе никой няма да тръгне да се развежда ей тъй за спорта. Но дори и тогава това все пак е някаква причина :cool:
Аватар
Dipsy

Мнениеот Jolene » 02 Апр 2018, 16:08

След като го е решил човек, всеки има право да се разведе, това, че се жениш за някой , не означава че задължително трябва да живееш с него цял живот. Нещата се променят, дали мъжа, дали жената, дали обстоятелствата, дали представите за живота, всичко придобива различен смисъл с времето, а и не е изкючено да се срещне друг човек.
Родителите ни винаги ни убеждават да стоим с половинката си, независимо всичко, но не е така. Някой решили да се развежда, по-добре да го направи, отколкото да има последствия и да се чувства некомфортно с времето.
Jolene

Мнениеот Snejna » 02 Апр 2018, 18:29

Всяка причина е основателна, лсед като повдига въпроса за развод. Може като цяло да е глупост,а връзкта да не е истинска, а базирана на някакви моментни емоции, но все пак да се стигне до развода.
Аватар
Snejna

Мнениеот Notification » 03 Апр 2018, 14:14

Има, но когато някой реши да се развежда, никой не може да го спре, и да не е съгласен другия, след като връзката вече е прекратена от едната страна, няма какво да се направи повече. А не става като по филмите, да се прегърнете и да се залюбите на ново.
Notification

ПредишнаСледваща

Назад към Здравни адреси