Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво правите с коледните дръвчета след като минат празниците?

22 Дек 2014, 17:36

Burborino написа:Аз съм с изкуствена елхичка от повече от десет години. Мъничка е и много кичеста. Някой ден когато имаме повече място искам да си взема и една голяма.
Някак ми е по-леко на душата, че няма да изхвърля мъртво дръвче в края на празниците.
Днес като излизах из центъра се ужасих от цените на елхичките... 20 лева най-евтините и то не много високи и малко хилавички.

защото напълно са на принципа ден година храни, ти представяш ли си тези дръвчета не се купуват, нали трябва да изкарат една прилична сума след празниците прекупвачите!

06 Яну 2015, 13:14

В някои зоопаркове ги събират за хранене на животните. То малко лицемерно ми се вижда цялото това суетене около коледните двърчета, а хората масово се топлят на дърва, тогата изхарчваме повече от 1 дръвче :)

07 Яну 2015, 16:17

Rali_hr написа:В някои зоопаркове ги събират за хранене на животните. То малко лицемерно ми се вижда цялото това суетене около коледните двърчета, а хората масово се топлят на дърва, тогата изхарчваме повече от 1 дръвче :)

И това го има, ние също не си купуваме естествена елха, но пък от друга страна се топлим на дърва..

07 Яну 2015, 17:25

Тази година си взех в саксия дърво и го занесох на село, където на пролет ще го насадим :)

14 Яну 2015, 16:53

Тази година пак около кошовете беше пълно с дръвчета... :|

Re: Ръчно направена домашна коледна украса - бихте ли се пробвали?

08 Дек 2016, 11:17

Някой от вас продължава ли да се занимава с ръчна украса? Сега и аз съм си наумила, гледах едно видео, как във силиконов пистолет се правят снежинки, пробвали ли сте?

09 Дек 2016, 22:14

за всяка коледа изработваме ръчно по нещо за украса - венец, елха, нещо бродирани...

13 Дек 2016, 11:51

valia.st написа:за всяка коледа изработваме ръчно по нещо за украса - венец, елха, нещо бродирани...

Имаш ли снимки да видим какви неща успяваш да направиш, много харесвам да гледам такива ръчни неща.

13 Дек 2016, 12:38

Покажете, ако сте направили нещо интересно да видим и ние , които не можем да творим толкова добре. :mrgreen:

Re: Купували ли сте живо коледно дръвче, а как се справяте с отглеждането му?

10 Яну 2017, 17:03

Не съм купувала такава, но мои познати искаха да угодят на детето и после я позадиха в двора си. Не оцеля дръвчето. Може би има някакви специални грижи, не знам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12