Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
29 Май 2019, 12:19
Никакъв ефект при мен. Скачах цяла зима, всеки ден - по много. Тогава нямах у дома тренажор и реших, че въжето ще свърши работа. Уви!
Препоръчвам ти крос тренажор. Според мен има по-добър резултат!
29 Май 2019, 12:22
В момента не, но съм скачала. Има ефект, помага много, поне при мен лично. Един съвет - ползвай хубав сутиен, който да държи гърдите ти добре, много е лошо за тях тръскането и друсането, ако не са пристегнати! Иначе е кофти усещане.
29 Май 2019, 12:31
По-хубаво нещо за красива фигура от скачането на въже - няма.
Искам само да те посъветвам - дори и в къщи, никога не скачай по чорапи или пантофи. Обувай си подходящи обувки, за да ти държат стегнат глезена, защото лесно можеш да го навехнеш. Преди 2 години си го бях навехнала и сега винаги си обувам кецки.
16 Авг 2019, 09:00
Това ми е най-досадното упражнение на света. Като дете обожавах да скачам на въже, но тогава го правех само за удоволствие
18 Сеп 2019, 17:49
100% помага за оформяне на фигурата. А дали това означава отслабване - зависи от всеки индивидуален човек.
10 Сеп 2020, 12:26
И според мен помагат както за стягане, така и за сваляне. При мен в по-голяма степен за стягане, зависи от упражненията, които правиш. Аз имам такъв комплект от shop.4fitness.bg, 5 ластика са с различно съпротивление. Ползвам ги за различни тренировки и особено доскоро като нямаше фитнес ми вършеха супер работа.
04 Мар 2021, 22:04
Аз си купих ластици, но нещо не е моят тип тренировка, така си седят в шкафа.
Иначе като цяло съм чел добри отзиви
08 Сеп 2021, 21:55
Е, добрите сайтове също няма да навредят, с правилните продукти. Бих искал да препоръчам отличен сайт където има много опции. По този начин реших проблемите със затлъстяването по мое време. Така че аз направо препоръчвам
15 Сеп 2021, 13:34
Ластиците са най най доброто решение за домашна тренировка и на площадките за фитнес. Само фантазия трябва да има човек. Ползвам ги от 6-7г и съм супер доволен. Моите ги купих от декатлон.
11 Авг 2022, 11:07
Например за набирания, свалят от теглото и по-лесно се набираш