Най-накрая първи да успея да коментирам прясна и топла новина, с възмущение, естествено!!!
ДПС явно са си повярвали след евроизборите, че наистина могат да спечелят следващите избори за парламент! Гледах някакъв репортаж, там Местан твърдеше, че е най-добре да се направят едни предсрочни избори, които е повече от явно, че държат да спечелят!
Това пък на мен ми говори, че или добре са се подготвили с хора, съответно с пари за гласове и са на стартовата линия, когато им свирнат да гласуват, просто да го направят!

Май друг вариант не се сещам, освен ако не са луднали тотално и наистина да си вярват, че могат да спечелят предсрочни избори, което хич не ми се вярва.
Естествено имаше една реплика на презастраховка, че можело да бъде изтълкувано неправилно това негово изказване, е не знам… вие как ще изтълкувате прогнозата на Местан, че правителството нямало да изкара цял мандат, затова трябват предсрочни избори?
Според вас, наистина ли си вярват ДПС, че ще могат да спечелят евентуални предсрочни избори?!