Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ако изборите бяха днес ...

Мнениеот Evangelina » 12 Фев 2014, 11:20

Много удачна анкета. Но не виждам нито една партия, на която мога да повярвам. Тогава, какво да правя, пак ли да не гласувам?
Evangelina

Re: Как да излекуваме България за един ден? – анкета

Мнениеот Dido0o » 24 Апр 2014, 16:10

Еректилната дисфункция и Преждевременната еякулация са най-срещаните проблеми при мъжете като цяло, не само при българите. Най-успешно ще ги излекуваме с желето SUPERAGRA , наистина много добър продукт. Време е да се прави по-качествен секс в България! :)
Dido0o

Има ли смисъл да се гласува на евроизборите?

Мнениеот dDedov » 07 Май 2014, 14:06

Изборите наближават, предизборните кампании са в разгара и човек след всяка си задава въпроса има ли смисъл да се гласува на евроизборите?!! :roll:
Вярно, че се оплакваме и ако не гласуваме се оставяме в ръцете на други хора, но пък дори и да се гласува гаранция пак няма! :? :idea:

Аз не мисля да гласувам на евроизборите, не мисля, че има голямо значение кой ще ни излага пред Европа, политиците ни така или иначе ежедневно и доброволно си показват кирливите ризи и това не остава скрито от Европа! :oops:

Според вас до колко се взима под внимание мнението на България, когато става въпрос за въпросите обсъждащи се Европарламента? :? Е, ще гласувате ли на предстоящите евроизбори и имате ли прогнози за печелившите? :?:
dDedov

Re: Има ли смисъл да се гласува на евроизборите?

Мнениеот bojo_kolev » 07 Май 2014, 14:09

Как да няма смисъл, нали знаеш че циганите и турците са мобилизирани преди всички избори, какво говориш, на тях ли ще се оставиш да представляват държавата ти пред Европа? :shock:
bojo_kolev

Мнениеот MGB » 10 Май 2014, 13:19

Няма гаранция, че вотът няма да е манипулиран, но мисля, че с всеки глас тази възможност ще намалява, заради това ще гласувам! За съжаление виждам колко тези евроизбори касаят обществото ни... глупаци!
MGB

Мнениеот pepa1974 » 10 Май 2014, 17:22

ще поживеем, ще видим :D
pepa1974

Мнениеот ivoblinc » 23 Май 2014, 10:53

Последно нищо не разбрах - ако гласуваш за партия, която няма да има голям процент, щели да разпределят гласът ти по другите партии с по-висок вот, а ако не гласуваш пак нещо подобно, поне това чух по някоя от телевизиите - някой може ли да ми го разясни? :roll:
ivoblinc

Вярват ли си ДПС, че могат да спечелят предсрочни избори?

Мнениеот Mr.Eko » 05 Юни 2014, 12:01

Най-накрая първи да успея да коментирам прясна и топла новина, с възмущение, естествено!!! :|
ДПС явно са си повярвали след евроизборите, че наистина могат да спечелят следващите избори за парламент! Гледах някакъв репортаж, там Местан твърдеше, че е най-добре да се направят едни предсрочни избори, които е повече от явно, че държат да спечелят!

Това пък на мен ми говори, че или добре са се подготвили с хора, съответно с пари за гласове и са на стартовата линия, когато им свирнат да гласуват, просто да го направят! :? Май друг вариант не се сещам, освен ако не са луднали тотално и наистина да си вярват, че могат да спечелят предсрочни избори, което хич не ми се вярва. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Естествено имаше една реплика на презастраховка, че можело да бъде изтълкувано неправилно това негово изказване, е не знам… вие как ще изтълкувате прогнозата на Местан, че правителството нямало да изкара цял мандат, затова трябват предсрочни избори? :roll:

Според вас, наистина ли си вярват ДПС, че ще могат да спечелят евентуални предсрочни избори?! :shock: :shock:
Mr.Eko

Re: Вярват ли си ДПС, че могат да спечелят предсрочни избори

Мнениеот dejavu » 05 Юни 2014, 12:05

Ама твърде много ги подценявате, те винаги са били като кърлежи, прикрепят се само и само да смучат, не мисля, че са се самозабравили до толкова, просто са лепнати някъде със сигурност :D
dejavu

Re: Вярват ли си ДПС, че могат да спечелят предсрочни избори

Мнениеот lussy » 06 Юни 2014, 15:31

Не мисля, че някога ще управляват само и единствено ДПС, но пък успяват да се наместят във всеки парламент, който и да дойде на влас и те там :lol: по един или друг начин
lussy

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси