Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вашата прогноза за изборите на 5 октомври, 2014 - кого да избере България?

Мнениеот Българин » 01 Авг 2014, 20:15

Разбира се,че ще гласувам.Всеки българин е длъжен да осъществи това свое извоювано право.Аз ще гласувам за ГЕРБ,защото те поеха държавата 2009 година,когато тя беше като обрат бостан от всички предишни,и даже в криза,направиха повече от всички други взети заедно,инфраструктора,църкви,финансова стабилност,за първи път ГЕРБ,започнаха борбата срещу организираната престъпност,бандити бяха се покрили,доста хора влязоха по завтора,за съжаление съдебната система е доста корумпирана и трудно ще се вкарат хората,които всички ние искаме да влязнат в затвора.Спряха поръчковите отвличания и убийства,намалиха на половина убийствата по пътищата,пуснаха им еврофондовете,които тройната коалиция бяха им ги спрели.А и са единствената партия,която Европа я приема и има доверие в нея,а те доверие не дават на всеки.Много мога да говоря,че са първата партия,която имаха воля да правят нещо и го правеха,въпреки атаките от всички страни,и не случайно след спирането на корумпирания и заробващ проект Белене,Руснаците организираха платен преврат с платени протести,компромати и свалиха от управлението Борисов,защото им секна далаверите и им спря кранчето,затова след това платените медии го намразиха и цялата кампания беше чрез комрпомати и манипулации и клевети,въпреки това народа гласува доверие на ГЕРБ на 11 поредни избори.Не се подвеждай по компромати и черен ПР,които се водят срещу Борисов,който цели да срине авторитета им,това показва,че те са алтернативата,засега друга няма.Щом всички бандити,комунисти и всякакви боклуци са срещу тях,значи те са на прав път.;)
Българин

Мнениеот Българин » 01 Авг 2014, 20:28

А иначе прогнозата е ясна,ГЕРБ ще спечели изборите,въпроса е с колко и да имат мнозинство!Всяко гласуване за малки партийки изкуствени е грешно,защото налива мелница във водата на Бсп и Дпс и се разпиляват гласовете!
Българин

Мнениеот Плевенчанин » 01 Авг 2014, 20:35

Ще гласувам за ГЕРБ, защото ГЕРБ :

1. Блокира или напълно спря заробващите България руски проекти от "големия шлем" на Първанов, особено опасен и заробващ България беше Белене.
По този начин ни спаси от ново Руско робство.
2. Отвори досиетата. Нещо което беше мечта на всеки човек със синьо сърце, но което дори СДС не успя да направи.
Лъснаха имената на доносниите във всички сфери - разбра се кои са доносниците в Светия Синод, кои са доносниците в телевизии, във вестници,
в БАН, в ръководствата на университети, кои са доносниците сред дипломатите ни. Започна изтегляне на доносниците-дипломати, които са срам за България.
3. Удари тежко мафията, организираната престъпност. Удари тежко мафиотския, престъпен бизнес ( бил той малък, среден едър ).
4. Построи страхотни неща, направи София, един от най-хубавите европейски градове, със красиво метро, булеварди, МОЛ-ове с прекрасни кина и забавления.
За малките също е помислено кипи невиждано строителство на детски градини, училища, майките имат едно от най-дългите майчинства в Европа, а може би и в света.
5. Запази финансовата стабилност. Червените кредитни милионери, от списъкът публикуван тези дни, силно желаеха да се повтори Виденовата зима и левът да се обезцени,
до към 3000 лева за долар.
Благодарение на ГЕРБ това не се случи.
6. ГЕРБ е единствената партия, която може да спре бандитите от БСП и ДПС отново да се върнат на власт и отново да крадат, отново да убиват и фалират държавата,както през последната една година го направиха!
Плевенчанин

Невероятна глупост - диалог между мъж и Бог - във Фейсбук

Мнениеот Ivaylo » 15 Авг 2014, 14:59

Сблъсках се с невероятна глупост във Фейсбук... Цитирам без грам корекции...
Аз: Боже, може ли да те питам нещо?
Бог: Разбира се.
Аз: Обещай, че няма да се ядосваш … … …
Бог: Обещавам.
Аз: Защо позволи днес да ми се случат толкова много неща?
Бог: Какво имаш в предвид?
Аз: Ами, събудих се късно.
Бог: Да.
Аз: Колата ми запали след цяла вечност.
Бог: Добре.
... Аз: На обяд ми объркаха сандвича и трябваше да чакам.
Бог: Хъм.
Аз: По пътя за дома батерията на телефонът ми падна, точно като ми звъннаха.
Бог: Добре.
Аз: И за връх на всичко това, когато се прибрах исках само да си накисна краката в новата ми вана за масаж. Но тя не работеше!!! Днес нищо не беше както трябва! Защо направи това?
Бог: Да видим сега, ангелът на смъртта беше до леглото ти тази сутрин и трябваше да изпратя един от ангелите си да се бие за живота ти. Оставих те да спиш през това време.
Аз (смирено): О-о-о.
Бог: Не позволих колата ти да запали, защото имаше пиян шофьор на твоя път, който щеше да те удари, ако беше излязъл на пътя.
Аз: (засрамен)
Бог: Човекът, който ти направи първия сандвич днес беше болен и Аз не исках да се разболееш и ти, защото знам, че не можеш да си позволиш да отсъстваш от работа.
Аз(смутен): Добре.
Бог: Телефонът ти се развали, защото човекът, който ти се обаждаше щеше да свидетелства фалшиво за твоите думи в този разговор, а Аз не исках дори да говориш с него, за да бъдеш защитен.
Аз (нежно): Ясно, Боже.
Бог: О, и тази вана за масаж, тя щеше да даде на късо и щеше да повреди цялата инсталация в дома ти тази вечер. Не мисля, че искаш да стоиш на тъмно.
Аз: Съжалявам, Боже.
Бог: Не съжалявай, просто се научи да ми се доверяваш … във всичко – в доброто и в лошото.
Аз: Ще ти се доверя.
Бог: И не се съмнявай, че моят план за твоят ден е винаги по-добър от твоя.

jesusyoungman.jpg
jesusyoungman.jpg (18.91 KiB) Прегледано 858 пъти

Все съм виждал неадекватни постове на тема религия, но това просто ме разби.
Да допълня в негов стил:
Аз /отчаян/: Боже, бива ли такава простотия бе, боже. Защо християните си разменят такива мисловни полуфабрикати, които възпяват спокойното ядене на сандвичи, корпоративният дух и масажирането на петите вечер?
Бог: Какво да ти кажа, и аз не знам...

Сетих се за един мой много любим виц. Един мъж закъснял за работа, отива в офиса, там го уволняват. Излиза навън - откраднали му колата. Звъни на жена си - тя ясно му заявява - абе, ти ако не работиш, не ми трябваш. Звъни на любовницата - същия отговор. Звъни на приятел - затварят му. Отива в банката /не е КТБ :lol: / и тя фалирала.
Отчаян, след много премеждия, стои на пристанището, една мъгла паднала, в душата му мрак и решава да се самоубие.
Внезапно от мъглата излиза мъж, двамата се разговарят и нашият герой му казва всичко за трудния си ден.
Мъжът му казва - Аз съм всемогъщ вълшебник, мога да направя чудо и този ден все едно да го е нямало. Но трябва да ми направиш една *****...
И кляка нашият герой веднага и започва да прави усърдна и прецизна *****. Старае се, а човекът го милва по главата, хубаво му е. После го пита - Ти на колко години си?
Нашият герой с пълна уста отговаря: на 45...
Отгоре се чува отговор: Горкият, на 45 и още вярваш в чудеса...

Та така, след труден ден е явно почти невъзможно да намериш адекватни отговори на въпросите си. :lol:
Аватар
Ivaylo

Мнениеот bikanet » 20 Авг 2014, 19:36

Ще гласувам за ГЕРБ,при управлението на ББ има държавност и отговорност!
bikanet

Мнениеот SatanicMalfunctions » 20 Авг 2014, 22:05

bikanet написа:Ще гласувам за ГЕРБ,при управлението на ББ има държавност и отговорност!

Много бързо забравихме хаоса в управлението на ГЕРБ...?
Изображение
SatanicMalfunctions

Смятате ли, че е редно да приемем самолета от Нигерия, който се очаква да кацне до края на седмицата?

Мнениеот dejavu » 26 Авг 2014, 15:49

Понеже много мои приятели, с които разговаряхме по темата за самолета от Нигерия, който се очаква да кацне в края на седмицата, според тях, трябвало да се допитат до българите, дали те искат да поемат този риск :?

Казано честно ми изглежда нелепо, точно заради това се наложи да пусна и темата тук, за да разберем, дали всъщност хората нямат нищо против самолета от Нигерия да кацне на нашето летище :roll:
img.jpg
img.jpg (11.64 KiB) Прегледано 939 пъти

Всъщност съвсем не разбирам опасенията на хората, при положение, че се минават проверки и по нигерийското, и по българското летище, какви по-точно са страховете ви?

Не мисля, че трябва да се отказва помощ, заради опасения за неща, които са малко вероятни, а вие, смятате ли, че е редно да приемем самолета от Нигерия, който се очаква да кацне до края на седмицата?
dejavu

Re: Смятате ли, че е редно да приемем самолета от Нигерия, който се очаква да кацне до края на седмицата?

Мнениеот moni.sparrow » 26 Авг 2014, 15:52

Не разбирам как не се тревожиш, при положение, че две други държави не са поели този безсмислен риск, защо ние да го правим?
moni.sparrow

Re: Смятате ли, че е редно да приемем самолета от Нигерия, който се очаква да кацне до края на седмицата?

Мнениеот donni » 23 Сеп 2014, 11:40

или аз не съм доразбрала или никой не разбра, че е кацнал и отлетял няколко пъти тоя самолет до сега :mrgreen: :mrgreen:
donni

Мнениеот Fute » 27 Сеп 2014, 14:31

Няма как да го задържим във въздуха, нали? :)
Fute

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси