Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Бареков и България без цензура - ново начало или край?

Мнениеот Viktor.Ivanov » 29 Юли 2014, 15:07

От няколко дни следя какво се случва с Николай Бареков и водената от него партия България без цензура.
Много ми е интересно, след като стана ясно, че Бареков е нечия кукла, която прави цирк в замяна на добро субсидиране, докъде ще продължи водената от него партия в развитието си?
След ситуацията в КТБ, когато парите внезапно свършиха, изведнъж спечелилата две места в европарламента партия зае отбранителна позиция, при което се оказа, че всеки ден от нея се отлюспват предатели, бивши приятели и партньори.
ВМРО бяха първи, които усетиха, че ветровете са в друга посока и с трясък се отместиха от партньорска позиция.
Днес чета, че Бареков пуснал компромати за Бойко Борисов, добре де, Ники, ти колко години си ги крил тези документи, като се замисли човек, ти не си ли прикривал престъпление?
Дали има хора, които въобще са повярвали в образа на Николай Бареков, водачът на новата партия, която трябва да промени България? И къде са те сега, когато излязоха разкритията за поредната марионетка?
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Re: Провежда ли правителството на ГЕРБ ...?

Мнениеот Viktor.Ivanov » 29 Юли 2014, 15:32

ГЕРБ се оказаха поредното голямо разочарование за България. Не знам с какви очи отиват пак на избори, при това със самочувствие на победители.
Viktor.Ivanov

Re: ДСБ и БСП заедно

Мнениеот Viktor.Ivanov » 29 Юли 2014, 15:35

tazmaniq написа:Е това вече е подигравка на всяка цена във властта, аз вече се замислям трябва ли да гласувам или напротив не е ли все едно за кой гласуваш като всички са на кормилото и на седянка в парламента, а вие как мислите ?

Това е вечният тандем, който на всеки изборен тур проваля всичко - комбинацията от стари комунисти и млади неграмотници от гетата. Да ни е честита.
Viktor.Ivanov

Re: 3 март - национален празник на България

Мнениеот Viktor.Ivanov » 29 Юли 2014, 15:38

От много години не живея в България, но всеки 3 март се опитвам да се усетя горд, че съм Българин. Не знам защо трябва да се почива на такива празници, според мен, не е нужно.
Viktor.Ivanov

Re: Бареков и България без цензура - ново начало или край?

Мнениеот lini_leni » 29 Юли 2014, 15:52

Хаха, не мога да повярвам, че наистина има хора, които вярват, че с появяването на нова партия и лидер като Бареков по някакъв начин може да се оправи тази свинщина. Всъщност не вярвам, че някои партия може да изплува толкова бързо и толкова високо, освен ако не е нечия марионетка, както казваш!
lini_leni

Re: Бареков и България без цензура - ново начало или край?

Мнениеот Viktor.Ivanov » 29 Юли 2014, 16:02

Но колко само много пари дадоха за глупости, да му мислят сега изгорелите вложители от КТБ. Техните пари къде ли са?
Viktor.Ivanov

Вашата прогноза за изборите на 5 октомври, 2014 - кого да избере България?

Мнениеот Sophia.G » 30 Юли 2014, 10:24

Използвам този форум, за да се опитам да открия кой ще бъде победителят на тези избори. Искам и покрай мненията на хората да се ориентирам и аз за кого да гласувам - защото честно казано, не мога да реша.
По принцип харесвам и съм гласувала /откакто имам право да гласувам, защото съм малка на години/ само за ГЕРБ. Мислех си, че те са една алтернатива за България. За съжаление, в последните месеци вече не мисля така. Родителите ми са членове на БСП, които постоянно се шегуват, че " ще ми купят гласа". Това няма да стане, защото знам до каква степен те са пагубни за България.
Но вие какво ще кажете, споделете...
Sophia.G

Re: Вашата прогноза за изборите на 5 октомври, 2014 - кого да избере България?

Мнениеот bojo_kolev » 30 Юли 2014, 12:03

Нямам никакви прогнози, аз ще гласувам за някоя от малките партии, просто защото не искам да отива гласа ми за никоя от големите, въпреки че отново има опция да стане така
bojo_kolev

Мнениеот Sophia.G » 30 Юли 2014, 13:11

Има ли по-малка партия, на която може да се има доверие?
Sophia.G

Мнениеот annydance » 31 Юли 2014, 10:22

Смисълът на гласуването в България не се сещам дали някога го е имало въобще! Не разбирам... :roll:
annydance

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси