Вашите права, социална политика и законодателство. Никой от нас не е безгласна буква.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Благотворителността

06 Авг 2015, 17:01

Mon_ton написа:Даряването трябва да бъде от сърце, без да се търси кое е измама и кое не. Все пак ако постоянно сме мнителни може би няма да помогнем на някой, който наистина има нужда!

Апък в крайна сметка и измамниците явно имат нужда от тези пари, щом ги търсят, нали така? :D

07 Авг 2015, 08:55

BeenieGal написа:
Mon_ton написа:Даряването трябва да бъде от сърце, без да се търси кое е измама и кое не. Все пак ако постоянно сме мнителни може би няма да помогнем на някой, който наистина има нужда!

Апък в крайна сметка и измамниците явно имат нужда от тези пари, щом ги търсят, нали така? :D

E това е някаква криворазбрана благотворителност!!!

Re: Аз съм бъдещето! Пази ме!

03 Сеп 2015, 11:30

кора-бия написа:
rabotnata pchela написа:Заради такива разсъждения сме стигнали до това положение и се убиваме сами по улиците, голямо чудо ще стане, ако случаайно спреш за 5 секунди, горкия ще се счупиш ли!?!?!? :evil:
Да, аз съм ти виновен, че вие ходите като коне с капаци, на 2 метра пешеходна ама кой ти е луд да стигне до там, ще ви се счупят краката.

на теб не само книжката трябва да ти вземат, но и да те сложат в инвалидна количка да се сблъскаш с всички трудности и тогава да се правиш на много отворен!

27 Окт 2015, 13:15

Сега е времето да помислите нещо за КОледа, което може да организирате. :) Винаги е добре на празника да има повече добрина, топлина и прочие. ;)

27 Окт 2015, 14:32

silver933 написа:Сега е времето да помислите нещо за КОледа, което може да организирате. :) Винаги е добре на празника да има повече добрина, топлина и прочие. ;)

Ахам и само на него, до Великден, ама там пак не е много сигурно, най-сигурно е следващата Коледа или ДМС, ако има бедстващи!

27 Окт 2015, 15:44

YoLindi написа:
silver933 написа:Сега е времето да помислите нещо за КОледа, което може да организирате. :) Винаги е добре на празника да има повече добрина, топлина и прочие. ;)

Ахам и само на него, до Великден, ама там пак не е много сигурно, най-сигурно е следващата Коледа или ДМС, ако има бедстващи!

Не мисля, че е лошо ако по Коледа се правят такива кампании. Повечето, които са против провеждането им, щото е САМО по Коледа, не правят абсолютно нищо през останалото време на годината, така че.. :roll:

06 Ное 2015, 14:33

Не мисля, че е лошо, ако по Коледа се правят някакви благотворителни каузи и се дарява. През годината винаги сме ангажирани с различни занимания, а така все може да се намери някой, който да помогне.

06 Ное 2015, 15:57

Mon_ton написа:Не мисля, че е лошо, ако по Коледа се правят някакви благотворителни каузи и се дарява. През годината винаги сме ангажирани с различни занимания, а така все може да се намери някой, който да помогне.

И според мен в забързаното ежедневие рядко се сещаме да сме добре. Не разбирам защо се мрънка за времето, когато сме по-добри, забавяме темпото и се сещаме и за останалите. Но то ни е в националната гордост да мразим всичко и да наричаме другия глупак.

06 Ное 2015, 17:29

Аз съм против това да се правят подобни неща само един ден, трябва да е по-често и да не е обвързано с Коледа.

09 Ное 2015, 16:09

Lili_pili написа:Аз съм против това да се правят подобни неща само един ден, трябва да е по-често и да не е обвързано с Коледа.

И защо точно да си против? През останалото време на годината даряваш ли нещо, правиш ли нещо специално, че точно пък сега по Коледа си много против?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10