За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Хигиена в интимната зона - как, колко често и защо :)

20 Фев 2015, 15:11

Аз се мия със сапун само когато се къпя, не робувам на интимната си област, 2 пъти в седмицата стига, не съм имала проблеми!

Re: Препоръчай продукт за интимна хигиена

23 Мар 2015, 15:03

Здравейте, идвам със следния въпрос. Преминах през лечение, защото ми откриха някакво възпаление и бактерии и доста време пих и си слагах едни капсули. Лекарката ми каза, че трябва да съм много внимателна и сега проучвам мнения за различните гелове за интимна хигиена, защото е възможно съставките на някои да предизвикват нежеланите реакции при мен. Моля дами, споделете какво ползвате и от какво сте доволни. :)

23 Мар 2015, 15:41

Аз ползвам интимен гел на Билка и съм много доволна, но разбира се при теб предполагам, че ще трябва някакъв по-специфичен. Аз съм доволна от този, чувствам се свежо целия ден ;)

24 Мар 2015, 15:01

На мен ми се ще да е без обичайните лайка, невен, алое вера, мисля си, че не ми влияят добре тези екстракти. Но то май всички такива гелове ги правят на такава основа....

24 Мар 2015, 15:33

Gold написа:На мен ми се ще да е без обичайните лайка, невен, алое вера, мисля си, че не ми влияят добре тези екстракти. Но то май всички такива гелове ги правят на такава основа....

Ми те се водят точно такива успокояващи, няма как без тях сякаш, освен ако на потърсиш рецепта за нещо натурално.

Re: Интимна хигиена

25 Мар 2015, 15:21

borislav.bo написа:А за нас мъжете, имали такива специални хигиенни сапуни или ние може да си се мием с обикновен тоалетен сапун?

Искрено се засмях на въпроса ти, но понеже сега се ровя, за да намеря нещо качествено, което да ползвам, попаднах на това:... „подходящ за мъже и за жени“ :D

Колко по-специална интимна хигиена спазвате през лятото?

31 Юли 2015, 13:37

Още от началото на лятото се замислих за интимната си хигиена и дали ще ми е необходима да спазвам още по-добра такава.

От миналото лято се наплаших, когато разбрах, че половината ми приятелки са хванали гъбички по басейните, затова независимо от сезона се отнасям с особена строгост към интимната си хигиена :!: Дори когато пишкам влизам с пакет интимни мокри кърпички и ако съм на обществено място се опитвам да не се докосвам до нищо. :D

Не зная дали не прекалявам с душовете и с по-специалната интимна хигиена, която спазвам не само лятото, всъщност не зная доколко е специална и дали не е необходимо да се направи още нещо и в какъв момент може да се окаже, че сме прекалили с миенето и като цяло с грижата :roll:

Re: Колко по-специална интимна хигиена спазвате през лятото?

31 Юли 2015, 13:45

Бъди по-внимателна с дамските душове, както и с постоянното ползване на мокрите кърпички, особено ако си така и зимата, има възможност да се пресушиш, а и по този начин се измива естествения филтър, който възпира бактериите от външната среда :idea: Да не стане така, че от пазене си докарала беля :!:

31 Юли 2015, 13:59

Ами така или иначе се къпя по два пъти на ден, съответно използвам интимен гел на Лактацид през останалото време евентуално с мокри кърпички, но гледам да не прекалявам и се опитвам да не нося прашки, както и да не използвам ежедневни превръзки!

31 Юли 2015, 15:03

За мен е много важно бельото ми да е памучно и да се пазя от кофти басейни и подобия, дори в морето много ме е страх да влизам, иначе доколкото знам дамски душ не е редно да се прави много често, освен ако не е по предписание :idea: :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14