Най-добър мобилен оператор - търся мнения

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Re: Спор между БТВ и Булсатком

Мнениеот upsurd » 19 Мар 2013, 23:31

Siss написа:Сефа пък се заформя поредния скандал, свързан с “Blizoo”. Обявиха на сайта си, че ще спрат излъчването на ТВ7, Супер7 и News7.Какви са тези игри :roll:

Пародия по български кой е по по най.Всеки си мисли за собствената изгода във финансово измерение.На кой му пука за потребителите да си гледат работата, че на кой му пука че без абонати няма телевизия.Тв 7 и те какво се правят на могъщи и силни, че кой гледа тая задръстена телевизия ?
upsurd

Мнениеот trojan horse » 19 Мар 2013, 23:36

Да ви кажа честно вече ми е все едно коя телевизия ще ми спрат, че която и да пуснеш е без значение.Все едни и същи лица се въртят по каналите и да пропуснеш нещо до вечерта все ще го разбереш, новините същата работа.Какво ви пука за Тв 7 да я спират, какво толкова важно дават че да ревем за нея ?
trojan horse

Мнениеот Smilqna » 19 Мар 2013, 23:43

Стачкуваме против монополите пък телевизиите май ги забравихме. И те са монополисти гледат само лев да прибират пък това че ни пускат само турски сериали и лигави предавания с назначени водещи по майчина или бащина линия няма значение.По телевизията само боза гледайте Discovery Channel това е истинска телевизия хората са вложили много труд и средства.
Smilqna

Мнениеот djudjanka » 20 Мар 2013, 12:54

Smilqna написа:Стачкуваме против монополите пък телевизиите май ги забравихме. И те са монополисти гледат само лев да прибират пък това че ни пускат само турски сериали и лигави предавания с назначени водещи по майчина или бащина линия няма значение.По телевизията само боза гледайте Discovery Channel това е истинска телевизия хората са вложили много труд и средства.

Напълно съгласна!
Аватар
djudjanka

Re: Най-добър мобилен оператор

Мнениеот deskata_92 » 06 Апр 2013, 11:45

Здравейте, аз съм студентка от Икономически университет-Варна и заедно с моя екип правим проучване за телекомуникационните компании в страната.Молбата ни към Вас е да попълните тази анкета, понеже Вашето мнение е важно за нас! Моля четете внимателно инструкциите и отговаряйте на всеки въпрос. Попълването за Вас ще бъде лесно, защото това са въпроси, свързани с решенията, които взимате всеки ден. Крайният срок за попълването на анкетата е 14.04.2013г. Предварително Ви благодаря за съдействието!
http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=TELCO1
deskata_92

Re: Най-добър мобилен оператор

Мнениеот IrenaStoeva » 07 Апр 2013, 12:05

Здравейте,правим научна анкета на тема ''Телекомуникациите в България'' . Ако имате желание попълнете анкетата,ще ви отнеме не повече от 5 минути.Благодарим ви предварително : http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=TELCO1
IrenaStoeva

SMS с чуждестранен номер – нова измама!

Мнениеот MGB » 10 Май 2014, 13:22

Снощи получих странен SMS от непознат номер, беше около 11 часа, като текста беше – спешно Обади ми се, беше добавен и номер – чуждестранен :shock: , не разбрах и кода на страната. Разбира се, не се обадих! :!: :!: :!: :!:

Пиша темата по-скоро като предупреждение, понеже няма какво друго да е това освен нова измама! :idea:
Получавали ли сте такива SMS с чуждестранен номер в тях, на който да се обадите?
Дори и да не сте по-добре предупредете родата, за да няма изгърмели, :!: знаете как се връзват баби и майки на такива! Все още не разбирам какво печелят те и по какъв начин?! :? Споделете ако имате някакво предположение по въпроса!
MGB

Re: SMS с чуждестранен номер – нова измама!

Мнениеот Мади Ранчева » 10 Май 2014, 13:26

Хубаво е, че си се сетила да напишеш тази тема. Четох за тази измама в един руски сайт, след като майка ми получи SMS и тогхава загрях, че са стигнали и до тук :idea: и аз все още нямам обяснение каква точно е измамата и кой печели... освен операторите :!:
Мади Ранчева

Re: SMS с чуждестранен номер – нова измама!

Мнениеот pepa1974 » 10 Май 2014, 15:23

Благодаря за предупреждението! Ще кажа и на родата. Ами какво печелят, сигурно е импулсен телефон и очаква да го набере човек.
pepa1974

ПредишнаСледваща

Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!