Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да помогна на черния си дроб да се възстанови?

19 Яну 2015, 16:57

Трябва да изключите от менюто си всякакви мазни храни, минете наистина на здравословно хранене у вас и скоро ще видите подобрението :)

Re: Сок от червено цвекло за възстановяване на черният дроб

23 Яну 2015, 14:46

Възможно е и да действа, червеното цвекло е супер полезно, според мен все пак трябва да се хапва по малко :)

24 Яну 2015, 11:22

A дали ако си хапваме цвеклото на салата ще има същите добри свойства за черния дроб и кръвта? :roll:

24 Яну 2015, 11:28

Lollipop написа:
ramimni написа:
Kremiliya написа:Червеното цвекло е много полезно, обаче аз повече си го харесвам на салата, на сок не съм пробвала, няма ли да има много наситен вкус на пръст :mrgreen:

Даа и на мен това ми прилича вкуса на цвеклото, но и от ядене и от пиене на сока, предупреждавам, че е възможно да започне да се оцветява урината в червено, бъдете внимателни! :D

А колко цвекло може да се пие? Т.е. да се оцветиш чак, трябва доста да сте прекалили :shock:

Не е нужно да се прекали с цвеклото за да се оцвети урината. Дори да изядеш едно цвекло на салата пак се оцветява. И на изпражненията също.
Когато за първи път ми се случи щях да припадна в тоалетната защото си помислих, че имам някакъв кръвоизлив и после се усетих. :lol: :lol: :lol:
Хубаво е ако не сте пили никога чист сок от червено цвекло да го пиете смесен с ябълка примерно. Защото сваля кръвното.
Аз започнах със смес и сега пия чист фреш от цвекло. Това е една от страстите ми :lol: :lol: :lol: По едно време особено се бях побъркала по него.

24 Яну 2015, 11:36

да, за оцветяването е вярно, онзи ден си бях взел една салата то цвекло и моркови, после бях изненадан в тоалетанта, добре, че се сетих, че съм хапвал цвекло.. :mrgreen: :lol: :lol:

30 Яну 2015, 20:04

Много ми се иска да го изпробвам този метод, не че имам нужда - здравословна, но ми се ще за да го опитам какъв е на вкус ;)

04 Фев 2015, 18:29

На салата си мсиля, че трябва пак да върши работа, пък и на салата действа добре и на засищането ;)

05 Фев 2015, 11:10

Толкова да обичам червено цвекло и толкова да ме е яд, че нямам сокоизтисквачка :(

27 Фев 2015, 13:17

хапвайте по-малко пържено и нещата могат и да се случат по-добре, отколкото по друг начин...

27 Фев 2015, 15:29

Не е невъзможно изобщо, само трябва малко да внимаваме с храната, която хапваме, повече ориз и по-малко тежки храни :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8