10 Юни 2012, 17:24
Woman, нали се сещаш, че ако се махни крими елементът, ще стане просто боза, която никой няма да чете, на мен така ми е супер.
Сега към въпроса, според мен Вера не знае нищо за страничните занимания на баща си и бившето гадже, както и на Борис, не мисля, че и той ще каже нещо. Така ще е супер интересно, защото накрая цялата информация ще се стовари на главата й.
10 Юни 2012, 17:27
Woman написа:На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията

и да допълня, че Вера според мен не знае нищо!
10 Юни 2012, 17:30
Woman написа:На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията

Ееех, скъпа моя, до кога ще те убеждавам да се срещнеш с мен, за да се наситиш и на романтика, и на секс, и на всичко?
Шегувам се, да не се обидиш пак, въпреки че предложението ми за среща е сериозно!
10 Юни 2012, 17:33
Да дам сега и аз своя дан към историята
Според мен Борис няма да й каже нищо, както не са й казали нито баща й , нито Борис, освен това сега ще се зададат достатъчно проблеми покрай срещите на Симеон и Борис, Включването на Борис в играта ще озлоби Симеон още повече.
10 Юни 2012, 17:34
Почваш да ме дразниш, Контстантине!
11 Юни 2012, 11:19
Konstantin написа:Woman написа:На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията

Ееех, скъпа моя, до кога ще те убеждавам да се срещнеш с мен, за да се наситиш и на романтика, и на секс, и на всичко?
Шегувам се, да не се обидиш пак, въпреки че предложението ми за среща е сериозно!
Човече, нямаш ли друго поле за изява? Стига си досаждал на момичето
Що се отнася до това дали Вера знае или не... Е, как няма да знае? Не ми се струва толкова наивна, деликатна да, но наивна в - никакъв случай. Плюс това около баща й със сигурност много се говори и просто е невъзможно семейството му да се изолира от всичко това.
12 Юни 2012, 10:39
Е, стигааа, няма как Вера да знае за незаконната дейност на баща си, защото в противен случай нямаше да са в добри отношения

Жената на Казийски със сигурност е запозната със ситуацията и въпреки, че не одобрява методите на мъжа си, е непосилна да стори каквото и да било. Вера - в никакъв случай!
13 Юни 2012, 10:46
shushito написа:Е, стигааа, няма как Вера да знае за незаконната дейност на баща си, защото в противен случай нямаше да са в добри отношения

Жената на Казийски със сигурност е запозната със ситуацията и въпреки, че не одобрява методите на мъжа си, е непосилна да стори каквото и да било. Вера - в никакъв случай!
Хайде, бе, как няма да знае, при положение, че около баща й постоянно душат ченгета! А и Вера да не пада от Марс? То е ясно, че знае с какво се занимава Казийски, но дали го е споделила с Борис?
15 Юни 2012, 12:20
А какво стана с историята? Защо няма развитие? Чакаме да видим как ще се развият нещата между Борис и Вера.
18 Юни 2012, 14:19
Съгласен съм с Борис, защото и аз биха направил така. Между другото само по описанието на Вера, човек може да се влюби в нея, браво! Няма нормален мъж, който не иска да осигури спокойствие на жената, която обича. Стискам палци на нашето момче да побеждава в боевете