Ефектът на пеперудата

Re: Ефектът на пеперудата

Мнениеот Каролина » 25 Май 2012, 20:45

Stefan написа:Става, маняшко, хора, не знам дали го усещате, но имам чувството, че пишем сценарий на крими сериал с много заплетена любовна история. Аз настоявам Вера да е болна от рядка болест, а баща й и гаджето да правят всякакви неща да я спасят,последното, което правят, е отвличане на главния прокурор на Р България или направо бате Бойко... Това ще е така наречения голям удар, след който са планирали бягство на цялото семейство - подобно на братя Галеви... ухаа

маняшко е и за това има тръпка. мисля, че Вера трябва да се опита да измъкне Б орис от затвора. да избягат някъде ...в Барбадос например и да откраднат парите на Нико.... :P :P :P :P
Аватар
Каролина

Мнениеот d_2 » 25 Май 2012, 21:10

Така нека и аз да вметна малко размисли. Как ви звучи идеята Вера да е накарала Борис да убие този човек? Стига сте я представяли като няква непорочна девственица. Според мен зад всичко стой Вера и много ще се радвам накрая да прецака и тоя Казийски...и да избяга с някой готин пич в Доминикана например. :D
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот Nina D » 25 Май 2012, 21:36

Каролина написа:
Stefan написа:Става, маняшко, хора, не знам дали го усещате, но имам чувството, че пишем сценарий на крими сериал с много заплетена любовна история. Аз настоявам Вера да е болна от рядка болест, а баща й и гаджето да правят всякакви неща да я спасят,последното, което правят, е отвличане на главния прокурор на Р България или направо бате Бойко... Това ще е така наречения голям удар, след който са планирали бягство на цялото семейство - подобно на братя Галеви... ухаа

маняшко е и за това има тръпка. мисля, че Вера трябва да се опита да измъкне Б орис от затвора. да избягат някъде ...в Барбадос например и да откраднат парите на Нико.... :P :P :P :P

хахаха, Каролина, със сълзи се смях :lol:

Аз предлагам наистина да са отвлекли бате Бойко, а когато той разбере причината, да ги помилва! Ще е мега яко, защото са направили престъпление от любоввввв :P
Nina D

Мнениеот Stefan » 25 Май 2012, 21:39

d_2 написа:Така нека и аз да вметна малко размисли. Как ви звучи идеята Вера да е накарала Борис да убие този човек? Стига сте я представяли като няква непорочна девственица. Според мен зад всичко стой Вера и много ще се радвам накрая да прецака и тоя Казийски...и да избяга с някой готин пич в Доминикана например. :D

Казийски нали е баща на Вера?

Според мен Вера и Борис не просто са в любовна връзка, а плануват да се оженят, но това, което той е направил, ще накара Вера да размисли, защото според мен малко жени биха се съгласили мъжа им да е в затвора, да е извършил подобни неща и те да са все още безумно влюбени и да го чакат. Даже си мисля, че е невъзможно.
Stefan

Мнениеот Woman » 25 Май 2012, 21:41

Все пак нека не забравяме, че все още не е сигурно дали Борис е убил момчето, ако не е той убиецът, скоро ще го освободят и всичко ще си дойде на мястото, нали ;)
Woman

Мнениеот d_2 » 25 Май 2012, 21:42

Nina D написа:
Каролина написа:

хахаха, Каролина, със сълзи се смях :lol:

Аз предлагам наистина да са отвлекли бате Бойко, а когато той разбере причината, да ги помилва! Ще е мега яко, защото са направили престъпление от любоввввв :P

На мен ми е хипер интересно какво е престъплението? Кого е убил Борис и защо? Дали е намесен само Казийски или и Вера има нещо общо? The wich...кажи нииии :roll:
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот new_religion » 25 Май 2012, 21:52

Хора, тука един час чета и се чудя какво става. Защо правите всичко толкова стандартно и сладникаво? Не може ли Вера да се окаже сестра на Борис, а накрая тоя Нико ще излезе, че е импотентен и не може да има деца. Хаха и Чък Нориз ще дойде и ще направи касапница :lol: и ще отвлече Вера ...
Аватар
new_religion

Мнениеот Woman » 26 Май 2012, 06:50

Самият факт, че четеш и си толкова добре запознат с историята, означава, че я следиш и ти е интересно ;) А ако ти се струва стандартно, давай, предложи нещо нестандартно - нещо като снимката, която си си сложил :)

А сега към историята - хрумна ми идеята, защо не се окаже, че Вера е станала свидетел на описаната случка, тогава тя е видяла истинските лица на баща си и гаджето си? И затова Борис да е толкова отчаян? Какво ще кажете?
Woman

Мнениеот Woman » 26 Май 2012, 07:05

На мен ми е хипер интересно какво е престъплението? Кого е убил Борис и защо? Дали е намесен само Казийски или и Вера има нещо общо? The wich...кажи нииии :roll:[/quote]

Присъединявам се, кажи ни Witch, какво се случва!!!
Woman

Мнениеот Burn » 26 Май 2012, 08:37

Ето и моя вариант на историята: Според мен са обучавали Борис да става наемен убиец, защото нали се сещате за онова изречение, че той винаги е знаел, че този момент ще настъпи. А за Вера мисля, че не са само гаджета, а вече са женени, току виж се оказало даже, че имат дете :shock:
Burn

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски