Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
09 Дек 2014, 17:56
Интересно ми е, след като излиза от български мозъци, дали ще се върне до българските потребители...

скоро?
10 Дек 2014, 12:50
BeenieGal написа:Интересно ми е, след като излиза от български мозъци, дали ще се върне до българските потребители...

скоро?

Надали, по-скоро нашите български мозъци ще отидат да си ръсят акъла някъде, където ще получават реална и адекватна оценка на знанията си, така че не се надявай.
10 Дек 2014, 15:01
rora написа:За Скорпиона смятам по - скоро, че умело се преструва на жертва, когато това ще му помогне да постигне поставената цел. Някой да е забелязал същото?
Не, изобщо. Явно си се срещал само с някакви манипулативни скорпиони. Аз познавам само такива, които са истинско желязо, никога не биха били жертва.
10 Дек 2014, 17:31
Супер изобретение! Ей така ако може лесно човек да разбира кое не му е наред много болести щяха да са в миналото
11 Дек 2014, 16:45
Пак като не са решили да водят жив починал човек - бива
13 Дек 2014, 11:56
rora написа:За Скорпиона смятам по - скоро, че умело се преструва на жертва, когато това ще му помогне да постигне поставената цел. Някой да е забелязал същото?
Изобщо не съм видяла такова нещо, те пък толкова горди, абсурд да се престорят на жертва
13 Дек 2014, 12:59
Винаги съм се чудила на хората, които измислят подобни картинки, толкова ли им е ограничен капацитета, че сами да си създадат персонажи, а използват детските такива, в смисъл глупаво е и тъпо дори.
13 Дек 2014, 15:50
Kaya написа:Винаги съм се чудила на хората, които измислят подобни картинки, толкова ли им е ограничен капацитета, че сами да си създадат персонажи, а използват детските такива, в смисъл глупаво е и тъпо дори.
На мен са ми много смешни, но имаш право, че са доста малоумни
15 Дек 2014, 16:09
А за другите зодии защо няма депресии, или те не изпадат в депресивни състояния?
16 Дек 2014, 13:12
Ужас, аз съм Козирог и направо ме изпълнихте с депресия, честно!