от buba_18 » 22 Мар 2018, 09:46
Аз ОБОЖАВАМ Мерил Стрийп. За мен тя е истинско олицетворение на истинска жена, майка и актриса. Човек с главно "Ч". Именно и нейните цитати обожавам.
Далеч не винаги съм щастлива, просто пред публиката и пред журналистите винаги изглеждам щастлива. Но аз бивам и ужасно ядосана - попитайте мъжът ми. Аз съм любознателна, а в това е същността на актьорството.
Много по-приятно е тогава, когато хората ти казват, че в живота ти изглеждаш по-добре, отколкото на кино, а не обратното.
Трябва да приемете остаряването. Животът е скъпоценен и когато сте загубили много хора, тогава осъзнавате, че всеки ден е подарък. Винаги си спомням думите на Катрин Деньов: "На определена възраст жената трябва да избира – или лицето, или фигурата“. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата част.
Да слушаш – това е всичко. Да слушаш – това е цялата тайна. Преди и по време на работа, с децата си, със съпруга си, с майка си, с баща си… Това е всичко, защото така можеш да научиш всичко! Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто.
Да платя две хиляди евро за една чанта? По-добре да си нося козметиката в зъбите.