Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
02 Дек 2014, 16:07
Не е законно, но пък го правят и се върти идеята като от родителско настоятелство. Има сериозно изнудване в детските градини и родителите не могат нищо да направят, защото все пак децата им са там по цял ден и не могат да рискуват заради една сума да бъдат подложени на тормоз.
03 Дек 2014, 16:55
Имате право, аз сега съм учителка в детската градина и наистина родителите често измислят причини, поради които да приберат децата си от градината, защото просто имат повод или искат малко да им се порадват.
03 Дек 2014, 17:43
Сестра ми има дете и постоянно им искат някакви пари, уж все нещо ще правят а май не се променят много нещата, на мен ми се вижда чисто изнудване.
05 Дек 2014, 11:05
Винаги се намира начин как да се смучат едни пари

Защо от общините не правят проверки, но истински, а не фиктивни?
05 Дек 2014, 12:46
Нали уж беше забранено, дали по някакъв начин се декларират тези пари пред общината? Мисля, че са регистрирани организации..
10 Дек 2014, 15:14
Децата, които не ходят на детска градина не могат просто да контактуват с други деца, затова е важно да бъдат сред връстници. Все едно ние по цял ден да сме с бабички или пък с деца и да смятаме, че ни е супер, няма как да стане, нали?
11 Дек 2014, 17:22
Учудвам се, че не се дават отчети от тези дружества.
12 Дек 2014, 11:45
Това не е ли така известното родителско настоятелство? В нашите градини луди пари даваме, на година удряме по 100лв минимум
12 Дек 2014, 17:35
На детска градина, много е забавно!
12 Дек 2014, 18:02
Това са ми едни от най-хубавите спомени в детската градина така че, не знам защо хората не искат да си пращат децата на градина, толкова е хубаво там. Всеки обича да бъде с връстниците си