Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
18 Фев 2015, 11:15
аз се чудя пък защо се правим всички, че не знаем или че нашите деца не са в това число, да не си мислите че ще са по-различни като пораснат или сега ако са тийнове не пият, стоят и гледат, да бе да
18 Фев 2015, 18:11
и аз съм от тийновете все още и мога да кажа, че наистина от рано пием алкохол, факт,но не мисля, че родителите ни са били по-различни.
25 Фев 2015, 16:29
Доста алкохол съм изпила и аз самата в тийн годините си, стига сме го правили на голям въпрос, нещата опират до това какво е доверието ви в собствените ви деца.
25 Фев 2015, 17:28
Mon_ton написа:Доста алкохол съм изпила и аз самата в тийн годините си, стига сме го правили на голям въпрос, нещата опират до това какво е доверието ви в собствените ви деца.
Е, да но родителите трябва да се паникьосват, което е смешно, сигурна съм, че и моите мама и тати са пиели като луди, когато са били млади.
26 Фев 2015, 10:36
И все пак е притеснително, че децата пият. То е ясно, че го правят, но по-добре да се случва при нас, отколкото някъде другаде, особено и с опасността от некачествен алкохол. Тийновете обикновено избират най-евтиния алкохол, който далеч не е добър

)
26 Фев 2015, 10:47
Pipilota написа:И все пак е притеснително, че децата пият. То е ясно, че го правят, но по-добре да се случва при нас, отколкото някъде другаде, особено и с опасността от некачествен алкохол. Тийновете обикновено избират най-евтиния алкохол, който далеч не е добър

)
Че и с енергийни напитки в комбинация ги пият, което ми е още по-странното, но това май е последната мода не само сред тийновете, а сред всички, които обичат да си пийват
27 Фев 2015, 21:43
Много е притеснителна тази тенденция да се пие алкохол напоследък и се прави постоянно, децата не се притесняват изобщо да пият все повече и повече, а отгоре на всичкото те пият евтин и некачествен алкохол! Постоянно чуваме за случаи за натровени деца!
27 Фев 2015, 22:51
Пият, моите онзи ден се прибраха кьоркитюк пияни, да не знаеш да им се смееш ли, да се отчайваш ли, да наказваш ли, да биеш ли. Поне се разбрахме, че вече като искат да пият, ще пият по малко и само качествен алкохол.
04 Мар 2015, 23:01
Чак ми се прииска да седна и да си сипя една ракия, твърде голям драматизъм е това за мене просто!
22 Юни 2015, 12:43
rabotnata pchela написа:Сериозно напиване ми беше сякаш към 16-17г., празнувахме рожден ден излизахме и какво ли още не, май друго такова напиване не съм имала, за щастие. Внимавам по колко пия

Да, трябва да се внимава много, защото може да стане страшно.