Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Как да се справим с пролетната умора - симптоми, витамини, спорт

06 Апр 2011, 22:51

Превенция на пролетната умора! Аз се боря с пролетната умора чрез много, много сън! :lol: и повече добро настроение!Вие?

:arrow: Всичко за пролетната умора във framar.bg

Re: Пролетна умора

07 Апр 2011, 14:05

С много шоколад и витамини :) В момента пия витамини с пчелен прашеч.

Re: Пролетна умора

07 Апр 2011, 14:34

Това с шоколада ми харесва! :)

Как да преборя пролетната умора?

08 Апр 2011, 19:56

Гледах един репортаж, в който обясниха, че пролетната умора се бори с разходки, със спорт и със секс.
Пробвах от всичко по малко, но не помага!
Чувствам се като лунатик.
Какво да правя?

Re: Как да преборя пролетната умора?

08 Апр 2011, 20:01

Аз винаги преборвам пролетната умора със витамини. Но ефикасното лекарство срещу пролетна умора е да се влюбиш.

09 Апр 2011, 23:26

Просто е: когато човек е уморен трябва да си почива. Спазвайте това и всичко ще е OK!

10 Апр 2011, 09:22

framarcho написа:Просто е: когато човек е уморен трябва да си почива. Спазвайте това и всичко ще е OK!

Напълно сам съгласен,единственото "лекарство " за пролетната умора е пролетната почивка.....придружена може би от няколко пролетни бирички :mrgreen:

10 Апр 2011, 21:30

Пролетна умора се лекува с пролетен секс и силна храна

10 Апр 2011, 23:22

Аз също съм на мнение, че хубавата храна и разходките много помагат. моята успешна рецепта срещу пролетна умора е повече салата със сезонни и свежи зеленчуци, много плодове, ежедневни разходки и сутрешна гимнастика на фона на любима музика. Така вдигам тонуса и настроението си и денят ми изглежда по-слънчев и динамичен. :)

13 Апр 2011, 10:51

А който не може да си позволи пролетна почивка, какво да прави?
Аз също страдам от хронична пролетна умора, постоянно ми се спи, чувствам се отпаднала, боли ме глава. Пробвала съм какво ли не, но докато не отмине от само себе си, няма спасение.
Чистият въздух много помага, но къде да го намерим в големия мръсен и забързан град. :roll:
Пиенето на много течности, също помага за справянето с умората. Водата те кара да се чувстваш по - свеж и бодър. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 9