Изневярата. Дали да простим?

Re: Мъжете изневеряват според зодията си – I част

Мнениеот ninars » 01 Юли 2013, 14:33

„Всички мъже изневеряват“ – ще кажат песимистките…„Но някои от тях дори успяват да го скрият“ – с хитра усмивка ще добавят други ;)
ninars

Мнениеот Siss » 03 Юли 2013, 13:10

А жените :roll: според какви характеристики изневеряват? Аз смятам, че всичко е индивидуално и опира до усещане и до морал...
Siss

Мнениеот IVRO » 04 Юли 2013, 12:33

А жените :roll: според какви характеристики изневеряват? Аз смятам, че всичко е индивидуално и опира до усещане и до морал...
И аз това искам да попитам. Моята статистика, направена на базата на наблюдения върху връзките на приятелите ми сочи, че жените изневеряват по - често от нас.
IVRO

Re: Да му призная ли за изневярата?

Мнениеот lini_leni » 27 Сеп 2013, 14:54

Ако човека до тебе и истински разбран и те обича, не виждам защо нещата трябва да се потулват, искреността в една връзка трябва да е на първо място, но рядко така стоят нещата в отношенията между хората, така че не може никой да ти каже, трябва сама да преусмислиш своите минали и бъдещи действия!
lini_leni

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот aleksandrowa » 30 Сеп 2013, 14:56

Ако обичаш човека до себе си,няма сила която да те накара да изневериш.Но ако все пак това се случи смятам,че ако човека заслужава,и се разкайва за постъпката си , прошка може да има.
aleksandrowa

Как да разберем дали ни изневеряват?

Мнениеот sofi_black » 05 Ное 2013, 14:44

Преди време имах проблем с непрекъснатото съмнение в партньора. Това разяждаше не само мен, но и него. Въпреки всички напразни разговори, той не признаваше и не признаваше, че ми изневерява. Имаше много явни „симптоми” за това.

Явно мислеше, че честите му пътувания по командировки прикриват добре нещата, но всъщност не беше така.
Най-смешното е, че след като се разделихме, той продължи да отрича, а аз продължавам да съм сигурна в изневерите му! :o

През онзи период на изневери и караници, търсих много в интернет как да разобличим лъжеца. Заедно с почти безполезна информация, намерих много интересни изобретения (предполагам, че създателите им са жени :idea: ) като бельо, което отчита колко време не е имало контакт с кожата. :D

Приятелка пък ми разказа, че не наела частен детектив, за да следи гаджето си. Много нелепо, според мен, но явно за някои е облекчение!

Искам най-накрая да имам честен човек до себе си. Не е от най-лесните задачи, нали? Затова кажете ми „симптомите”, които вие наблюдавате, когато мислите, че ви изневеряват! Как разпознавате изневярата? Помогнете ми, за да не бъда лъгана отново, докато нещата не станат очевадни.
sofi_black

Re: Как да разберем дали ни изневеряват?

Мнениеот Harmony » 05 Ное 2013, 14:50

Това е безумие - бельото, детективите най-сигурно е, когато опознаеш човекът до себе си и знаеш кога те лъже. Но както е било при теб, ако не го познаваш и той упорито си лъже, грозна картинка, тези мъже! ;)
Аватар
Harmony

Мнениеот Mr.Eko » 06 Ное 2013, 12:19

И девствен пояс да му сложиш на мъжа, когато иска ще го направи! Трудно можеш да разбереш дали кръшка, освен ако не бъдеш подмолен - да му ровиш в телефона, да го следиш, жалка история! :P
Mr.Eko

Мнениеот djudjanka » 06 Ное 2013, 12:59

Значи си подмолен, ако му ровиш в телефона, а когато той те лъже това какво е? :evil:
Аватар
djudjanka

Мнениеот annydance » 07 Ное 2013, 17:53

Ти не смяташ ли, че е подмолно да ровиш в чужд телефон, още повече, че е на човека, на когото трябва да вярваш? А и трябва ли да ставаш като него?
annydance

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски