Изневярата. Дали да простим?

Re: Как да разберем дали ни изневеряват?

Мнениеот djudjanka » 07 Ное 2013, 17:59

Хем ме лъже, хем трябва да му вярвам, така ли? :lol: Доверието трябва да се заслужи, според мен.
Аватар
djudjanka

Кое се смята за изневяра?

Мнениеот Mr.Eko » 13 Ное 2013, 13:12

Много ме замислиха тези учени! Слушах по радиото изследване, което са направили учените от Университета на Мичиган относно изневярата.

Основното питане към доброволците е „Кое действие се счита за изневяра?”, интересното са класиралите се действия!
След самият акт и оралната любов, най-много точки събират целувката по устните, както и изпращането на еротични снимки. :D :D :D
На по-задните позиции в класацията стояха – спането в нечие легло, споделяне на тайните и прегръдка в продължение на повече от 10 секунди. Кой би се сетил за това?

Днес хората, на пръв поглед са много разкрепостени, но не точно това показва изследването! Вие какво смятате за изневяра, като оставим на страна дадените от проучването резултати?
Например, според мен фантазията е по-лоша (макар да няма добра) изневяра, от това да спи в нечие легло!
Mr.Eko

Re: Кое се смята за изневяра?

Мнениеот annydance » 13 Ное 2013, 13:21

Хахаха, много интересни отговори са дадени в това изследване!
Неприятно е да си го признаеш, но съм много ревнива дори и поглед ме дразни, понякога. Разбира се, че сдържам емоциите, но от вътре всичко "ври" :)
annydance

Re: Кое се смята за изневяра?

Мнениеот ivoblinc » 13 Ное 2013, 13:48

Забелязал съм, че за жените много от мъжките постъпки се тълкуват като изневяра и забежка, а то си е най-обикновен разговор, например. Що се отнася до обратното жените могат да се качват на главите на мъжете и да бъде таксувано - никак!
ivoblinc

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот mtv30 » 09 Яну 2014, 05:17

....какво е това изневяра бе Хора( да Хора..полигамни същества по природа ..Така създадени са от природата)..Моногамията в природата съществува при някой видове птици..да но за Човеците това не Важи..Страдайте си,обвинявайте се,самосъжалявайте се..търсете Вина във себе си и в другия...налагаме си морални принципи които всъщност са отречени от Природата ни..Човек се Ражда,живее и умира сам..вместо да търсите вината в другия.."изневерил"...се замислете се.. това е природата човешка....Висшия човешки разум,подчинен на човешките създадени норми и етика- отрича, нагона(присъщ ни точно както животинския)приема.. и така създани сме...мазохисти някакви..вечно да се борим със себе си,вместо да приемем реалноста такава кавато си е..Човека е полигамно същество,не е моногамно, ...Благодарете на човека до вас че е отделил от собственото си време и емоция която ви е подарил..да това е Дар..без значение колко ще продължи..Благодарете..не Съдете..просто защото нямате това Право..защото и вие Сте Човеци....
mtv30

Мнениеот mtv30 » 09 Яну 2014, 05:22

....какво е това изневяра бе Хора( да Хора..полигамни същества по природа ..Така създадени са от природата)..Моногамията в природата съществува при някой видове птици..да но за Човеците това не Важи..Страдайте си,обвинявайте се,самосъжалявайте се..търсете Вина във себе си и в другия...налагаме си морални принципи които всъщност са отречени от Природата ни..Човек се Ражда,живее и умира сам..вместо да търсите вината в другия.."изневерил"...се замислете- това е природата човешка....Висшия човешки разум,подчинен на човешките създадени норми и етика- отрича, нагона(присъщ ни точно както животинския)приема.. и така създадени сме...мазохисти някакви..вечно да се борим със себе си,вместо да приемем реалността такава каквато си е..Човека е полигамно същество,не е моногамно, ...Благодарете на човека до вас че е отделил от собственото си време и емоция която ви е подарил..да това е Дар..без значение колко ще продължи..Благодарете..не Съдете..просто защото нямате това Право..защото и вие Сте Човеци....
mtv30

Мнениеот djudjanka » 16 Яну 2014, 13:04

Изневяра е да лъжеш човека до себе си, докато имаш паралелна връзка(и). Разделете се нормално, като хора, и пак си бъди полигамен или изобщо не започвай сериозна връзка, щом не може да има развитие.
Аватар
djudjanka

Мнениеот renito » 06 Фев 2014, 11:08

ее с тази природа,ми като сме толкова първични ,защо да не живеем в гората?? :lol: Ако говорим за секс,като физически акт,могада го преглътна,но да видя ,че има връзка,че аз съм ощетена от внимание и време ,прекарано с мен,това вече е проблем..
Аватар
renito

Мнениеот pepa1974 » 14 Фев 2014, 12:44

The_The_Ramone написа:Добре бе, другарки мили...
:D
Човек хлътне някъде, удари нещо чуждо, връщаме се гузни, с букет и увиснал нос и инвестираме веднага в някой луд шопинг турнир, във ваша чест.
То така излиза, че ако мъжете не изневеряват, то всички модни фирми по света ще фалират.
Ще имате 1 кат дрехи за дома, 1 кат за работа, един мрънкащ предмет у дома и тотално разрушение в световната икономика. :lol: Добре е да ни държите гузни и в подчинение.
Обаче, ако мъжът ви се връща ухилен от изневяра, зарежете го. Такъв мъж не струва... :lol:

:lol: :lol: :lol:
pepa1974

Мнениеот boriskarlov » 15 Фев 2014, 08:07

huanita написа:Изневярата е плътската изневяра! Инъче всички сме грешни и вероятно като мислим от време на време за Брат Пит изневеряваме, но изневярата е единствено физическият акт а не обикновените помисли.................

Помислите не водят ли до действие?
boriskarlov

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски