11 Май 2011, 20:08
Как да разбера точно как изглеждат гъбичките по ноктите ? Някой ако има такъв проблем моля да пише.
11 Май 2011, 20:17

Може би така изглеждат, много рекламират
НЕЙЛНЕР РИПЕЪР дано ти помогне ако са гъбички
12 Май 2011, 22:19
Iveto написа:Как да разбера точно как изглеждат гъбичките по ноктите ? Някой ако има такъв проблем моля да пише.
Ако се съмняваш за гъбички по-добре вземи скоро мерки, защото иначе може да не ти се размине без хапчета.
12 Май 2011, 22:34
Преди време си ударих палеца и нокътя ми посиня, а сега е жълт по върха и се рони.И за това питам как изглеждат гъбичките,чудех се дали не е от удара.
13 Май 2011, 12:52
Iveto написа:Преди време си ударих палеца и нокътя ми посиня, а сега е жълт по върха и се рони.И за това питам как изглеждат гъбичките,чудех се дали не е от удара.
Сложи една снимка да видим

.
16 Май 2011, 10:41
Имам чудесни нокти на ръцете и краката и изпадам в ужас да не хвана гъбички.За това много внимавам когато ходя по басейни и плажове.
16 Май 2011, 23:09
southernsun написа:Имам чудесни нокти на ръцете и краката и изпадам в ужас да не хвана гъбички.За това много внимавам когато ходя по басейни и плажове.
И как внимаваш много ми е чудно ? Криеш се от гъбите
17 Май 2011, 08:53
Ами гледам да нямам директен достъп до вода.
17 Май 2011, 22:05
southernsun написа:Ами гледам да нямам директен достъп до вода.
Можеш да се заразиш и като отидеш на гости и ти предложат чехли
17 Май 2011, 22:15
bisertaskov написа:southernsun написа:Ами гледам да нямам директен достъп до вода.
Можеш да се заразиш и като отидеш на гости и ти предложат чехли

Хахаха и това не правя, чужди обувки не обувам, не разрешавам да обуват и моите. Имам си домашни чехли, които не давам на никого и при нужда си ги нося.