29 Окт 2013, 18:10
matikanova написа:Здравей те на 05.09 ми сложиха и горен и долен мост от дясната страна но от 3-4 дена на горния мост осештам че моста не е залепен хубаво но ходих при моята заболекарка и тя каза че е добре интересува ме да ще може да се свали и наново да се залепи иначе под моста зъбите са омартвени но осештам че ми влиза от храната и е неприатно. ще съм благодарна ако ми отговорите.
29 Окт 2013, 18:21
denyo написа:Една молба за разчитане на снимка. Десния зъб е мъдрец с лекарство, левия до него е с пломба. Според вас налага ли се умъртвяване на някой от тези зъби? Питам, понеже стоматолога при който бях се колебае. А и не мога да определя от кой зъб идва болката. Благодаря.
>>СНИМКАТА<<
30 Окт 2013, 01:12
04 Ное 2013, 15:40
Feq написа:Здравейте Д-р Камбов,
на 21 години съм, имам 2 зъбчета които сама умъртвих понеже не ходя на зъболекар, освен че много ме е страх и имам ужасни спомени от последния път когато отидох, зъболекарката беше ужасно груба и дори не се върнах да ми довърши процедурата, така засили страха ми и се докарах до тук, търпя болката, пия безброй много аулини и тем подобни и така...Сега зъбчетата са за вадене, понякога ми създават лош дъх, а усмивката ми е най-красивия аксесоар, всеки ми прави комплименти за нея, зъбите са ми много бели и ги поддържам старателно
но напоследък се появи остра болка в един зъб, когато ям сладко, също така и между двата предни зъба имам мъничък кариес (почти не забележим). Нямам намерение да изгубя още един от зъбите си
все пак съм на 21, искам да попитам какви парички ще ми излезе при вас всичко това което изброих... ?
![]()
Благодаря за вниманието!
13 Ное 2013, 20:48
14 Ное 2013, 16:32
boymax9012 написа:Здравейте Д-р Камбов искам да ви попитам нешо ако може да ми дадете вашето мнение. Проблема е че преди време имах не добри спомени с ваш колега и спрях да посештавам редовно зъболекарския кабинет.И с отлагането дойдоха и големите проблеми, искам да ви попитам за един зъб многокоренов който е на 80% разрушен какви са вариантите пред мен за лечение или екстракция ето и снимка за да ви стане по ясен проблема http://s2.ipicture.ru/uploads/20131111/7b3qgVAm.jpg Мерси предварително !!!
15 Ное 2013, 17:34
15 Ное 2013, 17:45
20 Ное 2013, 11:23
boymax9012 написа:В смисъл пълна упойка дочух че има упойка с по голям процент анестрезия от обикновената месна упойка питам за нея![]()
![]()
![]()
16 Дек 2013, 18:25