Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са любимите ви турски сериали и актьори?

04 Авг 2015, 08:50

И на мен ми е неприятно, че трудно се разбира родния ни език! :(
А що се отнася до сериалите, има доста известни актьори, любим нямам, има доста, които намирам за мноого секси! :mrgreen:

04 Авг 2015, 10:02

Много ми харесва Бюрак Хаки, страхотен актьор!

04 Авг 2015, 11:42

Оох, аз определено съм фенка на Толгахан Саисман, едва ли някой може да му устои :oops: :D

Re: Най-гледан телевизионен канал

09 Сеп 2015, 10:59

Lollipop написа:
Mingly написа:Discovery, BBC.

Ти сигурно си един от малкото, които гледат това, Дискавъри си мисля, че не е много популярен канал в България, пък за ББС да не говорим :)

Гледа се дискавъри, ама е по-як Нешънъл Джиографик :)

Re: В какви граници телевизията може да е полезна за теб и дете

12 Сеп 2015, 15:58

Гледайте колкото да не усетите, че ви изпива живота, ако отказвате излизане с приятели за да гледате предаване да знаете, че е време да спрете телевизора! :!:

Re: Какво е мнението ви за турските сериали или колумбииските?

21 Яну 2016, 17:16

Не ми пречат, така или иначе гледам много, много рядко телевизия, така че с радост ги оставям да си виреят на свобода подобни сериали : )

22 Яну 2016, 10:57

rabotnata pchela написа:Не ми пречат, така или иначе гледам много, много рядко телевизия, така че с радост ги оставям да си виреят на свобода подобни сериали : )

Да, общо взето и на мен не ми пречат, щото съм на същия принцип. Че са доста тъпи това е факт, ама какво да се прави, като ги има хората ги гледат, те са ориентирани към една част от хората, други гледат различни филми, затова има разнообразие. Мисля, че хората имат нужда от някоя романтика на телевизора, иначе име скучно.

26 Яну 2016, 15:55

Част от програмата за промиване на мозъци!

26 Яну 2016, 16:00

klara написа:Част от програмата за промиване на мозъци!

Със сигурнсот е част от огромна конспирация за правенето на хората по-тъпи. :!: :!: :!: :!:

26 Яну 2016, 16:43

Mon_ton написа:
klara написа:Част от програмата за промиване на мозъци!

Със сигурнсот е част от огромна конспирация за правенето на хората по-тъпи. :!: :!: :!: :!:
Мноо явно, че е начин да накрат хората да бъдат тъпи и влюбени, и аз мисля, че това е основната приична да ги пускат :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30