Обсебва ли телевизията: психология на екранната зависимост и как да се защитим

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Кой какво гледа по телевизията?

Мнениеот Womanitka » 28 Апр 2014, 14:48

Хмм... Гледаме търсачи на реликви.
Как са го направили.... Иначе "Тази сутрин" по Нова.
Смятам, че точно младите трябва да следят какво се случва в страната им и да се опитват да го оправят с малкото което могат да направят. Иначе оставяте да решават съдбата Ви малограмотните и пенсионерите, които плачат за изгубените си младини... Последните много често продават вашето бъдеще за 20лв. така че следете моля Ви и политически новини, но на няколко медии че доста има дето са купени.
Womanitka

Мнениеот Harmony » 29 Апр 2014, 13:05

Ти с гледане как оправяш това положение? И аз не мисля, че трябва да се напрягаме с излишните трагедии, които си сътворява Парламента :geek:
Аватар
Harmony

В какви граници телевизията може да е полезна за теб и дете

Мнениеот moni.sparrow » 31 Май 2014, 11:58

Осъзнавам, че пускането на телевизора вкъщи, все по-често става стратегическа реакция от моя страна, когато приготвям вечеря или нещо подобно. Малко съм разочарована от себе си :oops: , въпреки че предоставям на детето информация, която само може да му бъде полезна. :idea:

Чудя се вашите деца по колко време гледат телевизия или филмчета? :? Що се отнася до мен, когато гледам телевизия пак правя същия избор, пускам канали като Дискавъри или НатДжио, но осъзнавам, че не е толкова полезно за мен, от колкото за детето, тъй като то поема в пъти повече информация от мен. :idea: От там идват и опасенията ми, след като порасне и започне да възпроизвежда видяното, тъй като с възрастта ще се увеличи и интереса към филмчета като Симпсън, които не са от най-детските! :!: :oops:

Всъщност и ние сме толкова психически лабилни, колкото и децата, когато става въпрос за телевизия така че…
По колко часа, според вас, на ден телевизията може да бъде полезна за детето и за вас, съответно? :?:
moni.sparrow

Re: В какви граници телевизията може да е полезна за теб и д

Мнениеот bojo_kolev » 31 Май 2014, 12:05

Съгласен съм, че майките трябва да имат заслужено време за почивка, както и да свършат домакинските си задължения, толкова до колкото се отнасят до тях, но според мен дори два часа на ден прекарани в гледане на телевизия са много, въпреки че често няма как да приключиш с делата за по-малко :?
bojo_kolev

Кои са любимите ви турски сериали и актьори?

Мнениеот zheleva212 » 09 Юни 2014, 18:09

От доста време не бях пускала телевизора на някоя от националните телевизии, но в петък не даваха нищо интересно по тези, които гледам най-често, затова се разходих из нашите. Бях удивена! :shock:

Нямах и представа, че все още дават турски сериали по Нова телевизия и БТВ и то в часовете с най-висока гледаемост – 8-9 часа вечерта. Стана ми интересно, понеже до сега не съм гледала турски сериали, а щом продължават излъчването им, предполагам са доста интересни с добри актьори и сценарий.

Насочете ми кои са любимите ви турски актьори и сериали, за да потърся с какво да се занимавам вечер, може да се окажат по-интересни, от колко съм смятала, щом продължават излъчването им. :roll:

Чувала съм за един млад и русокос актьор, който играеше в един от първите турски сериали, които пуснаха в национален ефир, но нали е завартяно турско име не го помня. :mrgreen: Дайте да отсеем най-интересните турски сериали и любимите ви турски актьори, поне около да изплакнем :oops: :mrgreen: :mrgreen:
zheleva212

Re: Кои са любимите ви турски сериали и актьори?

Мнениеот nushi.kisyova » 09 Юни 2014, 18:15

Хохохо... знаеш ти какво да гледаш, този русокос и млад актьор, за който говориш е Къванч Татлъту, не е за изхвърляне младежът, но има и други брюнети, които не са никак лоши, например Джансел Елчин.. хихихи, апък любим сериал нямам, понеже ги гледам само заради готините младежи, май :oops: :D :D :D :D :D :D :D :D
nushi.kisyova

Изгубени години.Сарухан Хюнел.

Мнениеот norta » 12 Юни 2014, 19:41

филм-Изгубени години.Актиор-Сарухан Хюнел.
norta

Мнениеот S_Milenska » 24 Ное 2014, 17:31

Гледам най-вече ако дават някой филм почивни дни, иначе телевизорът е по-скоро като фон, или изобщо не го пускам. Не знам как има хора по цял ден гледат телевизия..
Аватар
S_Milenska

Re: В какви граници телевизията може да е полезна за теб и дете

Мнениеот silver933 » 04 Дек 2014, 18:11

То не е хубаво да се стои на телевизията, но задълженията на жените са много сложни и става наистина тъпо, мъжете трябва да помагат в грижите за децата :)
Аватар
silver933

Re: Най-гледан телевизионен канал

Мнениеот Elica » 29 Дек 2014, 16:15

Единствения канал, който гледам е National Geographic или пък 24Китчън, новини не гледам, от интернет се информирам а и се ядосвам на всички глупости, които се изливат от там. Отделно, че развлечение вече по телевизиите - националните няма. Има постоянно глупави предавания, за които се говори непрестанно за политика или измислени човешки съдби, дразнещо е. Повече се натоварвам от телевизията, вместо да ме кара да си почивам, докато гледам.
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения