Обсебва ли телевизията: психология на екранната зависимост и как да се защитим

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Най-гледан телевизионен канал

Мнениеот Krum » 09 Яну 2015, 16:36

Аз почти не гледам телевизия, е случва се, но аз като останалите гледам повече филмови канали и тип от Нешанъла, а най-любимо ми е HBO :)
Аватар
Krum

Re: Кои са любимите ви турски сериали и актьори?

Мнениеот Rali_hr » 09 Яну 2015, 17:51

Любимата сапунка ми беше Листопад, страшен сериал, с кеф го гледах, имаше толкова драма, толкова сълзи, в които аз избухвах в смях, любими ми бяха разговорите с приятели, особено мъже, които разбираха същността на този сериал - а именно, че бащата е голяма работа, беше забавно!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот S_Milenska » 09 Яну 2015, 17:57

Rali_hr написа:Любимата сапунка ми беше Листопад, страшен сериал, с кеф го гледах, имаше толкова драма, толкова сълзи, в които аз избухвах в смях, любими ми бяха разговорите с приятели, особено мъже, които разбираха същността на този сериал - а именно, че бащата е голяма работа, беше забавно!

Аз също съм гледала Листопад, беше хубава сапунка,да. Турските сериали бяха голям хит, сега са на мода индийските. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Malina » 10 Яну 2015, 11:18

Ми не знам от мъжете дали имам любим актьр, този Каванч не е лош, но напоследък като го мяркам в някой филм не ми харесва, особено пък като гангстер хич не ми се връзва. Иначе ми харесв акак играе, много добре влиза в образа си. Хаял Кая много ми харесва, играеше .... Нихал в "Забранения плод", много младо и хубаво момиче, харесва ми :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Kaya » 10 Яну 2015, 11:46

Не знаех, че има почитатели на турските сериали в нашия форум. Преди години бяха много популярни турските сериали, но сега май не се гледат толкова, а и няма толкова добри истории, както преди. :roll:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Mon_ton » 10 Яну 2015, 14:55

Не съм гледала турски сериали, не казвам изобщо, но не съм почитателка, гледала съм само няколко серии на онзи първия Перлата :Р
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Mingly » 12 Яну 2015, 00:10

Discovery, BBC.
Mingly

Мнениеот Lollipop » 12 Яну 2015, 10:37

Mingly написа:Discovery, BBC.

Ти сигурно си един от малкото, които гледат това, Дискавъри си мисля, че не е много популярен канал в България, пък за ББС да не говорим :)
Аватар
Lollipop

Re: Турските сериали-еднотипни и натоварващи психиката!?

Мнениеот Snejna » 16 Яну 2015, 12:53

Всички си падат по турски сериали, има драма, особено по-възрастните и майките. :lol:
Аватар
Snejna

Re: В какви граници телевизията може да е полезна за теб и дете

Мнениеот Kaya » 21 Яну 2015, 11:48

мисля, че по малко не вреди на никой, да изгледате любим филм, любимата анимация, всичко в границите на нормалното. Синът ми сега си има любимо детско и много обича да го гледа - всяка вечер след градина в 19ч. започва и сяда да го гледа без да му забранявам, след като свърши сменяме програмата с нещо,к оето иска да гледа друг. Не гледаме телевизия безцелно, пускаме за каквото искаме и спираме.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения