Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да разбера, че си купувам правилен размер презервативи?

29 Мар 2015, 16:12

Ами щом си попаднал на точен размер, използвай само тази разновидност на марката! Аз си използвам Спортекс и до сега не съм имал оплаквания като твоите, но мобе би има значение от това каква е степента на възбудата!

29 Мар 2015, 16:15

Купувал съм на Дюрекс, които бяха по този начин, единия малък, другия нормален, третия доста дълъг, но втори път не съм се излъгал да взема от тях! Иначе скоро мернах някакви презервативи, които са по размер, може да си премериш и да си поръчаш, та да то е спокойно, ако открия как се казваше фирмата, ще ти пиша пак, ако не я откриеш преди мен! :)

30 Мар 2015, 09:59

Не знам как се мерят презервативи, честно да си призная, но със сигурност е хубаво да си по размер, а не да си в някакъв нереален размер. Но наистина има схеми в Интернет, които ще ти кажат какъв точно е размерът. :roll:

30 Мар 2015, 14:33

Има си шублери за тази цел и може да си потърсиш след като си го измерил, като си сигурен, че няма да бяга - нищо по-хубаво! :)

30 Мар 2015, 14:39

веселказасмяна написа:Има си шублери за тази цел и може да си потърсиш след като си го измерил, като си сигурен, че няма да бяга - нищо по-хубаво! :)

Много яко, искам такъв шублер и да се измервам, та да си се кефя! :mrgreen:

30 Мар 2015, 15:51

Нямам идея дали има презервативи, които реално да си зареждат размери и да предлагат такива, в аптеката не може да не могат да те упътят, въпреки че яко ще се червиш. Кажи, ако намериш нещо по въпроса, че моите 16 годишни хубавци взеха да върнат разни моми и скоро ще почнат да ги водят да спят у нас, та мисля да се приготвя вместо тях с презервативи. :lol: :lol: :lol:

30 Мар 2015, 16:45

Локумът написа:Нямам идея дали има презервативи, които реално да си зареждат размери и да предлагат такива, в аптеката не може да не могат да те упътят, въпреки че яко ще се червиш. Кажи, ако намериш нещо по въпроса, че моите 16 годишни хубавци взеха да върнат разни моми и скоро ще почнат да ги водят да спят у нас, та мисля да се приготвя вместо тях с презервативи. :lol: :lol: :lol:

Много готино да зареждаш синовете си, обаче е много готино. Поне винаги ще знаят, че има презервативи и няма що да се притесняват и да се крият. :mrgreen:

31 Мар 2015, 16:24

Еххх :) не знаех, че и презервативите се мерят бе :) мислих, че купуваш едно и то си е унисекс размер :)

Re: Светещи презервативи Пасанте

07 Апр 2015, 13:59

От къде да си купя такива презервативи, много интересно изглеждат, със сигурност ще са много весели! :mrgreen:

Re: Светещи презервативи Пасанте

07 Апр 2015, 14:51

Ползвала съм такива презервативи, наистина са готини, но ми се връзват малко с дивеенето по морето, а не за интимност ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14