Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Всеки ли може да си прави масаж на ушите и как той влияе при различни проблеми?

17 Мар 2015, 21:49

Сега станаха толкова популярни напоследък тези масажи за уши, че скоро най-вероятно всеки ще прави - със или без познания...

Re: Всеки ли може да си прави масаж на ушите и как той влияе при различни проблеми?

18 Мар 2015, 10:32

Не си давам на никой ушите да ми ги масажира, все пак ако толкова големи "чудеса" излизат от масажирането на ушите, представям си какво ще стане, ако някой неинформиран вземе ме масажира :)

20 Мар 2015, 10:55

Само ушите не са ми масажирали, не вярвам изобщо, че помага, като цяло досега от масаж не съм се почувствала по-добре. :)

20 Мар 2015, 11:27

Има ли масаж за разсънване, точно в момента имам огромна нужда от такъв! :))

20 Мар 2015, 13:02

Дали има някакъв масаж, който може да подобри тонуса? :)

20 Мар 2015, 13:11

На мен много ми харесва идеята да си направя масаж на ушите, защото ушите са супер важна част от тялото :)

Re: Какъв масаж да избера при толкова видове?

21 Мар 2015, 10:49

След като ходих дълго време по масажи и това отнемаше голяма част от времето ми, решихме да си купим масажна седалка и съм много доволна. Всяка вечер след ужасния изморителен ден, стоенето в офиса и носенето на токчета, сядам на масажния стол и се отдавам на заслужена 10 минутна почивка там. После се чувствам страхотно. Предимството е, че така се масаживаш всеки ден без да се налага да ходиш при специалисти когато вече болките са непоносими.

23 Мар 2015, 18:16

marsu написа:След като ходих дълго време по масажи и това отнемаше голяма част от времето ми, решихме да си купим масажна седалка и съм много доволна. Всяка вечер след ужасния изморителен ден, стоенето в офиса и носенето на токчета, сядам на масажния стол и се отдавам на заслужена 10 минутна почивка там. После се чувствам страхотно. Предимството е, че така се масаживаш всеки ден без да се налага да ходиш при специалисти когато вече болките са непоносими.

И аз искам да имам масажен стол, наистина ли отпуска мускулите, е вярно, че истинския масаж никой стол не би заменил, но все пак ще е по-добре от нищо. А дали отпуска хубаво кръста? :roll:

23 Мар 2015, 21:05

Никога не съм вярвала тези масажиращо столове да вършат някаква работа, звучи ми като развлечение за мол, а не нещо друго! :)

Re: 3D масаж върху водно легло

18 Юни 2015, 16:33

Абе и аз не отказвам масажи, но май предпочитам класическите, тези водни легла освен морска болест не зная какво друго могат да ми докарат като усещане :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14