choki_moki написа:Ginko biloba, Vinpocetin, кафе, Тирозин, Лецитин, или една Brain Formula за най-сигурно.
annydance написа:choki_moki написа:Ginko biloba, Vinpocetin, кафе, Тирозин, Лецитин, или една Brain Formula за най-сигурно.
Благодаря ти за съвета, но най-безопасно ми изглежда Гинко билобата! Всъщност можеш ли да ми кажеш, какво се съдържа в тази Brain Formula и кой ги произвежда?
choki_moki написа:annydance написа:choki_moki написа:Ginko biloba, Vinpocetin, кафе, Тирозин, Лецитин, или една Brain Formula за най-сигурно.
Благодаря ти за съвета, но най-безопасно ми изглежда Гинко билобата! Всъщност можеш ли да ми кажеш, какво се съдържа в тази Brain Formula и кой ги произвежда?
Съдържа изцяло натурални съставки, няма какво да те плаши
Кола (ядки), Гинко билоба, Готу кола, Елеутеро (или Сибирски женшен), Шизандра (Китайски лимонник), Джинджифил и Родиола розеа.
Една американска фирма го произвежда, срещнах го в един саин. Фирмата е Хайа.
mimeto90 написа:В момента и аз имам нужда основно от концентрация, в какви комбинации си ги изпробвал, за да опитам и аз?
annydance написа:Не одобрявам много тези фирми, които предлагат какви ли не билки, прахчета и смеси. Предпочитам да си купя от някоя бабичка и да си правя чай! За Хайа съм чувала много неща, но повечето звучат просто като реклама - нищо друго, някой който да ми е казал за види резултат!
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта