22 Юни 2019, 12:32
24 Юни 2019, 17:20
Nesrin написа:Здравейте доктор Тулев
Преди три месеца си направих мамография и всичко беше наред.От два месеца обаче забелязвам ,че се получи гънка на зърното и в спокойно състояние изглежда леко хлътнало на една страна.Когато го пипна зърното се втвърдява и изглежда нормално.Искам да попитам има ли основания за притеснения и дали трябва пак да ида на преглед .Благодаря ви предварително.
30 Юни 2019, 22:15
10 Юли 2019, 14:24
15 Юли 2019, 20:56
maria_ivanova_87 написа:Здравейте! На 32 години съм, тази година май месец установих, че от едната ми гърда при натиск изтича бледо прозрачно-кафеникав секрет. Кърмила съм дъщеря си година и десет месеца, като е минала около година и половина откакто не кърмя.Същата седмица направих консултация с мамолог и преминах преглед с ехограф, а на следващата седмица ми беше направена дигитална 3д томосинтеза с мамограф, като и на двата прегледа не бяха установени никакви отклонения, освен фиброкистично изменение на паренхима и микрокалцификати. Според мамолога, извършил и двете манипулации, секрета се дължи на възпаление на млечен канал и ми изписа единствено масло от вечерна иглика и консултация след година. Месец по-късно въпросния секрет си го има. Появява се само при натиск, но ме притеснява дали е нормално това възпаление на млечния канал да не е преминало за толкова време. Какво ще ме посъветвате? Каква друга консултация бих могла да направя? Предварително благодаря!
16 Юли 2019, 14:52
24 Юли 2019, 11:45
24 Юли 2019, 16:40
25 Юли 2019, 10:26
rabotnata pchela написа:Здравейте д-р Тулев.
Имам болки в едната гърда и подмишницата, днес бях на ехoграфски преглед. Според лекаря нямам място за притеснения, само откри възпалителен процес и ми препоръча да изпия една опаковка Прим Ойл (вечерна иглика) по схема. Бихте ли казали и вие вашето мнение, прилагам снимка от ехографа.
25 Юли 2019, 10:44
оля написа:Здравейте!На 58 год. съм.Бихте ли коментирали резултата от мамографията направена ми на 19.07.2019.Много ме притеснява факта,че се откриват групирани калцификати в лявата гърда. Сърдечно моля да споделите Вашето мнение.Благодаря Ви предварително.